Το 6ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της ΕΟΜ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με θέμα την ‘Ενδυνάμωση για τους μαχητές ΜΜΑ’!

Το 6ο Διαδικτυακό Σεμινάριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «Ενδυνάμωση για τους μαχητές του ΜΜΑ». Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ κ. Μινωτάκης Μιχαήλ και κ. Κουζούπης Χρήστος.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://grmmaf.gr/6o-diadiktyako-seminario-e-o-m-endynam/

Ο κ. Μινωτάκης Μιχαήλ είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία». Με μετεκπαιδεύσεις στο κομμάτι της «Ειδικής Αγωγής» και της «Οργάνωσης και Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας» σήμερα εργάζεται σαν καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην σχολή Ικάρων και Προπονητής – Γυμναστής Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης, αναλαμβάνοντας την προετοιμασία αθλητών. Τέλος, έχει διατελέσει Διευθυντής της Σχολής Προπονητών Γ’ κατηγορίας (Γ.Γ.Α) στο άθλημα του Kick Boxing το 2015.

Ο κ. Κουζούπης Χρήστος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο «Sport Management». Με σεμινάρια ειδίκευσης σε πληθώρα αντικειμένων, σήμερα εργάζεται ως Προπονητής – Γυμναστής Μυϊκής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης στο προπονητήριο Body-R στο ΟΑΚΑ και αναλαμβάνει την προετοιμασία αθλητών. Τέλος, έχει διατελέσει γυμναστής της Γ.Γ.Α. στο πρόγραμμα «Άθληση για όλους».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ