Τι ώρα και που θα δείτε απόψε Florian Marku, Ανδρέα Κατζουράκη, ‘Joshua-Pulev’ και ‘UFC 256’!

Συγκεντρώσαμε σε μία ανάρτηση όλους τους τρόπους που μπορείτε να δείτε αυτό το Σάββατο και ξημερώματα Κυριακής την μαχητική αθλητική δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει.

Αρχικά τον 6ο επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας του Ανδρέα Κατζουράκη απέναντι στον Brandon Baue (διαβάστε εδώ) μπορείτε να τον παρακολουθείσετε pay-per-view μέσα από το fite.tv με κόστος 19,99 δολλάρια στο παρακάτω link :

https://www.fite.tv/watch/global-legion-fc-17/2p8dm/

O αγώνας του Florian Marku με τον Jamie Stewart θα μεταδοθεί μετά τις 20:00 το βράδυ σήμερα μέσα από το δίκτυο του DAZN.

H εγγραφή σε αυτό διαδικτυακά κάνει 1,99 ευρώ, διαρκεί έναν μήνα τουλάχιστον (μπορείτε να κάνετε απεγγραφή για τον επόμενο μήνα και να μην χρεωθείτε) στο παρακάτω link :

https://www.dazn.com/en-GR/home/ArticleId:1ub8iyk5tnz341pksz3bjmp8cf

Εάν έχετε Smart TV μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του DAZN και να βλέπετε τους αγώνες στην τηλεόρασή σας, πέρα από τον υπολογιστή.

Η αναμέτρηση του Anthony Joshua με τον Kubrat Pulev θα μεταδοθεί στην ίδια διοργάνωση του DAZN λογικά μετά τις 23:00 το βράδυ απόψε.

Για τους φανς του ΜΜΑ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ‘UFC 256’ (κάντε κλικ εδώ για να διαβάστε όλα όσα θα δούμε εκεί) μέσα από την ‘COSMOTE TV’.

Η μετάδοση ξεκινά στο ‘Cosmote Sport 7’ στις 5:00 το πρωί και όπως πάντα σε περιγραφή του Χρήστου Γάτση.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ