Τα χάλασε όλα : Με παράνομο γόνατο ο Petr Yan έχασε ματς και τίτλο από Aljamain Sterling! (βίντεο)

petr yan 138

O Petr Yan στο UFC 259 έχασε τον τίτλο του στην bantamweight κατηγορία από ένα ξεκάθαρα παράνομο γόνατο που πέρασε στον Aljamain Sterling στον 4ο γύρο, και ενώ όλα έδειχναν πως θα οδηγούνταν σε μια επικράτηση –τουλάχιστον στα σημεία- απέναντι στον αντίπαλό του.

Ο Yan, ενώ ο Sterling ήταν στο έδαφος με τα δύο του γόνατα, παρασύρθηκε και πέρασε ένα γόνατο που σίγουρα το έχει μετανιώσει πικρά.

O Ρώσος μαχητής ξεκίνησε πιο αργά στην αναμέτρηση με τον Sterling να μπαίνει φουριόζος και να τον πρωταθλητή να ισορροπεί τον πρώτο γύρο από την μέση και μετά. Ο Sterling έκανε έναν δεύτερο γύρο φωτιά, όντας πολύ καλύτερος και παιρνόντας πολύ περισσότερες σημαντικές γροθιές στον αγώνα μέχρι εκείνη την στιγμή.

Από τον τρίτο γύρο και μετά η εικόνα του ματς άλλαξε με τον Sterling να έχει κουραστεί και να μην μπορεί να φορτώνει με δύναμη τα χτυπήματά του. Ο Yan αυτό το εκμεταλλεύτηκε και είχε την απόλυτη υπεροχή στην όρθια μάχη, μέχρι να έρθει η άτυχη στιγμή του 4ου γύρου.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Sterling αφότου του δόθηκε η ζώνη την άφησε μέσα στο οκτάγωνο, δείχνοντας πως ούτε ο ίδιος αναγνωρίζει αυτή την στιγμή τον εαυτό του ως πρωταθλητή.

Το σίγουρο είναι πως θα δούμε άμεση ρεβάνς ανάμεσα στους δύο μαχητές.

Το παράνομο γόνατο:

Το ματς :

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ