Στέλιος Παπαδόπουλος : «Ο Ριτζάκης δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκομαι εγώ!»

stelios papadopoulos 59

Στο sportshood.gr στο Instagram μίλησε ο Στέλιος Παπαδόπουλος που το προηγούμενο διάστημα από το 2016 ως και το 2019 τον έχουμε απολαύσει σε επιτυχημένους αγώνες πυγμαχίας στην Αμερική.

Ο ‘Golden Boy’ διατηρεί ένα εξαίσιο επαγγελματικό ρεκόρ με 12 νίκες εκ των οποίων οι 4 με νοκ άουτ και 2 ισοπαλίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κατζουράκης, που αυτή την στιγμή προπονείται στο Big Bear της Καλιφόρνια δίπλα στον Abel Sanchez ενόψει επόμενων επαγγελματικών αγώνων στις ΗΠΑ, πρότεινε πυγμαχικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα στον Στέλιο Παπαδόπουλο και τον Θοδωρή Ριτζάκη.

Σήμερα ο Παπαδόπουλος απαντά σε αυτό το ερώτημα για αναμέτρησή του με τον Ριτζάκη, ως εξής:

«Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν και οι δύο είναι φίλοι μου και έχουμε μοιραστεί το ρινγκ στις προπονήσεις πολλές φορές!

Ο Θοδωρής είναι πολύ καλός αθλητής, όμως δεν είναι στο επίπεδο που βρίσκομαι εγώ και δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο αγώνας.

Βέβαια επειδή είμαι επαγγελματίας αθλητής, αν κάποια διοργάνωση δώσει τα κατάλληλα χρήματα, θα μπορούσε σίγουρα να γίνει αυτός ο αγώνας, αλλά όπως είπα δεν έχει κάτι άλλο να μου προσφέρει εκτός από το χρηματικό έπαθλο.»

Για τον επόμενο αγώνα του, δήλωσε:

«Λόγω covid-19 δεν μπορώ να πω κάτι επίσημα, αλλά είμαστε σε συζητήσεις για αγώνα στο εξωτερικό σύντομα.»

Αναφορικά με τους Έλληνες πυγμάχους σε «μεγάλους αγώνες», είπε:

«Πολλοί Έλληνες μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεγάλους αγώνες, αλλά αυτό θέλει σταδιακή πρόοδο και βελτίωση ώστε να φτάσουν σε εκείνο το σημείο για να παίξουν σε μεγάλους αγώνες.

Θέλει χρόνο και πολύ δουλειά!

Έχουμε αξιόλογους παίχτες και προπονητές, ώστε να μας φτάσουν στα μεγάλα παιχνίδια!»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ