Σπουδαία εξέλιξη : Ο Στέλιος Πολίτης επίσημος συνεργάτης του ‘ONE Championship’ στην Ελλάδα!

Το πρόσφατο παγκόσμιο συνέδριο της ISKA το Σάββατο στο Μόναχο φέρνει εντυπωσιακά νέα για τον χώρο του ελληνικού kickboxing με πρωτεργάτη τον Στέλιο Πολίτη.

new banner sumo hellenic federation

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο , ο Στέλιος Πολίτης ξεκινά επίσημα συνεργασία με το ONE Championship’, την κορυφαία παγκοσμίως διοργάνωση με έδρα της την Ασία.

Η εκκίνηση για την χώρα μας γίνεται με την παρουσία του Παύλου Κοχλιαρίδη στην οχτάδα των 100.000 ευρώ που πραγματοποιείται στην Αρμενία στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος του ONE, ο Chatri Sityodtong, τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντική η συνεργασία του promotion με κορυφαίους promoters ανά τον κόσμο για την εξάπλωση του promotion.
Με την Ελλάδα πλέον να έχει φωνή μέσα στην διοργάνωση, αναμένεται να δούμε όλο και περισσότερους αθλητές της χώρας μας να παίρνουν ευκαιρία να μπουν και να διακριθούν στο ‘ONE Championship’.

Διαβάστε την ανακοίνωση :

«Μια νέα σελίδα για το επαγγελματικό kick boxing και τα μαχητικά δρώμενα στην Ελλάδα ξεκινάει με την επίσημη πλέον συνεργασία μου με το ONE Championship.

Τα νέα που φέρνω από το Μόναχο στο διήμερο επαφών και συναντήσεων αποτελούν μια διεθνή καταξίωση για τη χώρα μας και μια πολύ σημαντική είδηση με αρχή της συνεργασίας αυτής την Αρμενία όπου στις 25 Φεβρουαρίου στο Yerevan χτυπάει η καρδιά του ROAD TO ONE με το Heavyweight Tournament των 8 μαχητών που είναι σε εξέλιξη με έπαθλο 100.000$ και συμβόλαιο με το ONE CHAMPIONSHIP.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ONE Chatri Sityodtong δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό το πόσο σημαντική είναι πλέον για το promotion η συνεργασία με τους κορυφαίους promoter και διοργανωτές σε ολόκληρο τον κόσμο ώστε να αναπτυχθεί στο μέγιστο βαθμό με αιχμή του δόρατος το ROAD TO ONE και τους μαχητές που θα διακριθούν.

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που η Ελληνική σημαία κυματίζει σε αυτό το επίσημο πόστερ της διοργάνωσης.

Τα νέα θα είναι καταιγιστικά και μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του αντιπάλου μας στην Αρμενία!»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ