Σκύλος ο Liam Williams : Έχασε ομόφωνα από Demetrious Andrade, αλλά πίεζε μέχρι τέλους! (βίντεο)

demetrious andrade 14

O Demetrius Andrade κράτησε ξανά τον τίτλο του στην WBO επικρατώντας στην Florida του Liam Williams κερδίζοντάς τον σε 12 γύρους.

banner new 233

Ο Andrade (30-0, 18 KO) κέρδισε στα σκορ των κριτών 116-111, 118-109, and 118-109.

Κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον Williams (23-3-1, 18 KO) στον δεύτερο γύρο, ενώ από νωρίς με δυναμικές γροθιές έδειξε ποιός είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση.

Ωστόσο ο Williams συνέχισε να πηγαίνει προς τα μπρος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αποδεικνύοντας πως το ψευδώνυμό του ‘The Machine – Η μηχανη’, δεν είναι τυχαίο.

Αυτό έκανε τον Andrade να πρέπει να δουλεύει και στους 12 γύρους και με την κίνησή του και τις σωστές επιλεγμένες γροθιές να παίρνει τα σημεία.

«Ο Liam Williams είναι ένας φοβερός μαχητής, σκληρός, δυνατός που έρχεται συνεχώς κατά πάνω σου. Με τέτοιους αντιπάλους θέλει να με βλέπει ο κόσμος. Είναι σκύλος, με εξέπληξε», δήλωσε ο Andrade στο DAZN μετά το τέλος του ματς.

Από την μεριά του ο Williams είπε : «Ο Demetrious είναι πολύ καλός μαχητής. Είναι καλύτερος από ότι νόμιζα για να είμαι ειλικρινής. Τον βρήκα με καλά χτυπήματα κάποιες φορές, αλλά δεν μπόρεσα να το εκμεταλλευτώ.»

Δείτε την αναμέτρηση :


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ