Πρώτο face off για Jake Paul και Anderson Silva – Οι δηλώσεις τους! (vid)

Στις 29 Οκτωβρίου ο Jake Paul θα κάνει ενδεχομένως τον πιο δύσκολο αγώνα πυγμαχίας ως τώρα απέναντι στον 47χρονο θρύλο Anderson Silva.

sumo hellas banner

Σήμερα έγινε το πρώτο face off των δύο αντιπάλων και αυτό που έκανε εντύπωση στην συνέντευξη τύπου ήταν το γεγονός πως ο Paul δεν έκανε καθόλου trash talking, όπως το συνηθίζει με τους αντιπάλους του.

Για τον λόγο που δεν τον έκανε, είπε:

«Όλοι πρέπει να σεβαστούν αυτόν τον τύπο εδώ. Γιατί αυτός είναι που άνοιξε την πόρτα σε όλους μας ώστε να σκέφτονται να κάνουν κάτι το διαφορετικό στον χώρο. Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ.

Πολλά χρόνια πριν είχα έρθει μαζί με τον αδερφό μου και είχα βγάλει μία φωτογραφία μαζί του.

Είναι τρελό αυτό που μου συμβαίνει τώρα! Είμαι η νέα γενιά που συνεχίζω σε όλο αυτό. Στην ζωή μπορούν όλοι να κάνουν τα πάντα όταν αγαπούν και έχουν πάθος με αυτό που κάνουν.

Όλοι οι προηγούμενοι αντίπαλοί μου ήταν βλάκες για αυτό έκανα trash talking. O Anderson Silva είναι ο πιο καλός τύπος στον κόσμο και όλοι τον αγαπάμε.

Πιστεύω θα τον βγάλω νοκ άουτ, όμως αυτό θα γίνει με σεβασμό.»

Από την μεριά του σε αυτό ο Anderson Silva απάντησε με ένα χαμόγελο στα χείλη :

«Ίσως και να μην γίνει έτσι. Μου αρέσει όμως που υπάρχει αυτή η ενέργεια στον αγώνα. Πολλοί με θεωρούν τρελό που κάνω αυτό το ματς όμως νομίζω πως είναι μια καλή πρόκληση για μένα.»

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ