Πόσα χρήματα έβγαλε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από την πρώτη νίκη του στο UFC!

andreas michailidis pursue money ufc

Όχι δεν είμαστε η εφορία, αλλά κάναμε το ρεπορτάζ μας διαδικτυακά από δημοφιλείς σχετικές ιστοσελίδες και σας έχουμε λεπτομέρειες για τα χρήματα που φαίνεται πως έχει πάρει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης από τον πρώτο νικηφόρο του αγώνα στο οκτάγωνο του UFC.

banner new 233

Ο κορυφαίος Έλληνας MMAer κατάφερε να γράψει ιστορία την 1η Μαΐου 2021 όταν και σε τρεις γύρους επικράτησε κατά κράτος του Καναδού KB Bhullar, φέρνοντας την πρώτη νίκη για την Ελλάδα στην κορυφαία διοργάνωση μικτών πολεμικών τεχνών στον πλανήτη.

Μια είδηση που δεν απασχόλησε μόνο τα καθιερωμένα μαχητικά sites, όπου ο κόσμος έδειξε όπως αναμένονταν πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά και τις mainstream αθλητικές και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Κάτι που σίγουρα αναρωτιέστε και το ξέρουμε είναι πόσα χρήματα έβγαλε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης για αυτή την νίκη του στην preliminary card του UFC Vegas 25
.

Και σας έχουμε την απάντηση, βασισμένη στην ιστοσελίδα που ασχολείται εξιδεικευμένα με τέτοια θέματα οικονομικής φύσεως, την sportekz.com.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό screenshot :

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης πήρε εγγυημένα 10.000 δολλάρια για την εμφάνισή του στον αγώνα, και ακόμα 10.000 δολλάρια για το γεγονός πως νίκησε! Επίσης εισέπραξε ακόμα 4.000 δολλάρια από τον σπόνσορα.

Έτσι συνολικά με αυτά τα δεδομένα ο Μιχαηλίδης έβαλε στο ταμείο 24.000 δολλάρια.

andreas michailidis money ufc vegas 25 fight


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ