Η πολυπράγμων Φανή Τσάλα : Σε θέση ευθύνης στην «FORCE-1» και φοιτήτρια στο Οικονομικό!

Η Φανή Τσάλα αποτελεί το καμάρι του πατέρα της Τάσου Τσάλα και της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας μαχητικού εξοπλισμού, της «FORCE-1 – Martial Arts».

Η Φανή το τελευταίο διάστημα έχει με επιτυχία αναλάβει μια ιδιαίτερα σημαντική θέση ευθύνης καθώς διαχειρίζεται τα social media της «FORCE-1» στοχεύοντας στον καλύτερή δυνατή διαφήμιση και προβολή της εταιρείας στον ψηφιακό κόσμο.

Παράλληλα, όμως, φοιτά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα «Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας», χρησιμοποιώντας της γνώσεις που αποκομίζει εκεί ως ένα σημαντικό εργαλείο για να βελτιώνει τα αποτελέσματα της δουλειάς της.

Μια πολυπράγμων νεαρή κοπέλα που από τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνει πως μπορεί να συνδιάζει με άριστο τρόπο εργασία και σπουδές, μέσα σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που έχουν καταφέρει να παραγκωνίσουν τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής και με σύνεση, σωστή διαχείριση και επαγγελματισμό να αναδειχτούν σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι σημαντικές εμπειρίες που αποκομίζει η Φανή Τσάλα από τόσο νεαρή ηλικία και στον επαγγελματικό στίβο, αναμένεται να κάνουν την διαφορά για την ίδια προκειμένου να επιτύχει όσους μακροπρόθεσμους στόχους θέτει.

 

 
michalis sioulis seminari 994

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ