Με πιστόλι 9 χιλιοστών εκτέλεσαν τον Χάρη Κοντογιώργη – Νεότερες πληροφορίες

Με επτά κάλυκες από ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών ο άγνωστος άνδρας εκτέλεσε τον 44χρονο Χάρη Κοντογιώργη το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το γυμναστήριο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που από χθες το απόγευμα έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι πιθανότατα ο δράστης γνώριζε το καθημερινό πρόγραμμα του αποκαλούμενου «ανιψιού» και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία.

Σύμφωνα με το zougla.gr, την στιγμή δηλαδή που ο πυγμάχος κατέβαινε από τη μοτοσυκλέτα του ήταν ευάλωτος και δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ούτε καν τις γροθιές του για να αμυνθεί. Το θύμα δεν ήταν ένα άγνωστο πρόσωπο στις διωκτικές αρχές. Από τα τριάντα του χρόνια είχε αρχίσει να φαίνεται η παραβατική συμπεριφορά του. Ίσως όμως χθες το απόγευμα, την ώρα που έφτασε στο γυμναστήριο της οδού Εκάβης, δεν περίμενε ότι παραμόνευε ο θάνατος. Η πολύ κοντινή απόσταση από την οποία δέχτηκε τους πυροβολισμούς στάθηκε μοιραία.

Είχε πάρει το παρατσούκλι «ανιψιός» από τον Μιχάλη Καπίρη, τον επονομαζόμενο «Κεφάλα», ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από μια καντίνα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης τον περασμένο Μάιο. Ο 44χρονος ήταν το δεξί του χέρι, και όταν μιλούσε για τον Μιχάλη Καπίρη, τον αποκαλούσε «θείο». Από χθες το απόγευμα «θείος» και «ανιψιός» είναι νεκροί, με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν «το νήμα της ζωής τους» έκοψε ο ίδιος άνθρωπος.

Ακόμα το reader.gr , σε άρθρο του αναφέρει:

«Παρών» όταν εκτέλεσαν τον «Κεφάλα»

Το Σάββατο 15 Μαΐου, γύρω στις 22:30 το βράδυ ο «Κεφάλας» βρέθηκε έξω από την γνωστή καντίνα στην Νέα Ιωνία. Εκεί, τον πλησίασαν δύο άτομα με μηχανάκι κι ο συνεπιβάτης εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου με δύο σφαίρες, μία στον θώρακα και μία στο κεφάλι. Ο Μιχάλης Καπίρης έπεφτε νεκρός με τις πληροφορίες του reader να αναφέρουν ότι ο «Dirty Harry» ήταν μαζί του στην οδό Ιφιγενείας, όμως για λίγα δευτερόλεπτα δεν βρέθηκε μπροστά στους πυροβολισμούς, καθώς ήταν μέσα στην καντίνα.

Οι εκτελεστές, πιθανώς δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν να… χαθεί η ευκαιρία να… βγάλουν από τη μέση τον «Κεφάλα» και περίμεναν τον 43χρονο πυγμάχο που δολοφονήθηκε με τη σειρά του χθες στο Γαλάτσι, να αποχωρήσει από την σκηνή για να μπορούν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου χωρίς… περισπασμούς.

Λίγους μήνες μετά, στις 6 Δεκεμβρίου γύρω στις 18:30 το απόγευμα ο «Dirty Harry» θα πέσει νεκρός από τέσσερις πυροβολισμούς που δέχτηκε σε θώρακα και κεφάλι έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι και θα αποτελέσει άλλο ένα θύμα στον πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας, της οποίας ξαναμοιράζουν την πίτα με αποτέλεσμα να έχουν δολοφονηθεί πάνω από 22 άτομα τα τελευταία τρία χρόνια κι ο κύκλος αίματος φαίνεται να μην έχει τελειωμό…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ :

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ