Πέντε άγριοι γύροι : Νικητής ο Μάξ Χόλογουεϊ στην κόντρα με Γιάιρ Ροντρίγκες! (βίντεο)

Ο άλλοτε featherweight πρωταθλητής του UFC Μάξ Χόλογεϊ πέτυχε ακόμα μία main event νίκη στο πλαίσιο του ‘UFC Vegas 42’ όταν και επικράτησε με ομόφωνη απόφαση του εξαιρετικά επικίνδυνου Μεξικάνου Γιάιρ Ροντρίγκες.

grmmaf eom banner

Ο ‘Blessed’ Χόλογεϊ έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο με τζαμπς, χτυπήματα στο σώμα και αντεπιθέσεις. Ωστόσο ο Ροντρίγκες έβαλε στην εξίσωση τα δυνατά χαμηλά λακτίσματα που τον βοήθησαν να περάσει και μερικές δυνατές γροθιές εξίσου στο σώμα.

Ο Μεξικάνος πέρασε περισσότερα χτυπήματα με τα χέρια στον δεύτερο γύρο, ενώ βρήκε τον Χόλογουεϊ και με αγκώνα στις εσωτερικές ανταλλαγές. Ο Αμερικανός ωστόσο συνέχισε να πηγαίνει προς τα μπροστά και να μην καταλαβαίνει τίποτα με τις δικές του αντεπιθέσεις.

Ο Χόλογουεϊ πήρε τον έλεγχο στον τρίτο γύρο ασκώντας μεγάλη πίεση καταλήγοντας να πετυχαίνει νοκ ντάουν με κοφτή γροθιά. Με έλεγχο από πάνω ο ‘Blessed’ προσγείωσε ισχυρά χτυπήματα στο ground and pound. Ο Ροντρίγκες επιβίωσε, σηκώθηκε ξανά όρθιος, αλλά ο Χόλογουεϊ ξαναπήγε την δράση στο έδαφος.

Ο Χόλογουεϊ σχεδόν κατάφερε γκιλοτίνα από όρθια θέση στον τέταρτο γύρο, όμως ο ‘El Pantera’ αμύνθηκε εξαιρετικά για να αποφύγει το τελείωμα.

Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο ο Χόλογουεϊ συνέχισε να πατά γκάζι με τρομερή φυσική κατάσταση, όπως πάντα άλλωστε, και να γρονθοκοπεί γερά τον Ροντρίγκες. Από την άλλη ο αντίπαλός του πέρασε κάποιες αντεπιθέσεις και λακτίσματα στο σώμα, που δεν ήταν όμως αρκετά.

Στο τέλος οι κριτές ομόφωνα έδωσαν το ματς στον Μαξ Χόλογουεϊ .

Δείτε το :

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ