Παύλος Κοχλιαρίδης : «Το ματς με τον Μάλιαρη θα έχει πολύ ξύλο με βαριά χτυπήματα!»

Ο Παύλος Κοχλιαρίδης μάχεται αυτό το Σάββατο στο Καζίνο Λουτρακίου αντιμετωπίζοντας τον Δημήτρη Μάλιαρη στο πλαίσιο του ‘Warrior Spirit 2’.

Ο δυναμικός Θεσσαλονικιός fighter μας μιλά λίγο πριν την επιστροφή του σε εγχώρια αναμέτρηση για πρώτη φορά στα 105 κιλά.

Για την προετοιμασία του μας λέει :

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Για πρώτη φορά παίζω σε αυτή την κατηγορία των 105 κιλών. Είμαι πολύ καλά σωματικά, πνευματικά και πιστεύω θα πάνε όλα καλά σε αυτόν τον αγώνα.»

Το προηγούμενο διάστημα ο Κοχλιαρίδης έπεσε θύμα πολλών ακυρώσεων. Ιδιαίτερα μετά την πολύ δυνατή εμφάνιση που έκανε στο ‘Enfusion’ της Ολλανδίας τον περιμέναμε να τον απολαύσουμε και μέσα στην Τουρκία στον ‘Vendetta’. Ο Τούρκος αντίπαλος ακύρωσε τελευταία στιγμή.

Μας λέει σχετικά :

«Έχω πολλές ακυρώσεις είναι η αλήθεια. Τελευταία φορά ήταν να παίξω στο ‘Vendetta’ στην Τουρκία και ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Ήταν μετά το ματς που έδωσα στο Enfusion όπου ήμουν πολύ καλά. Αυτό είναι ότι χειρότερο για έναν αθλητή να προετοιμάζεται, να στερείται πολλά πράγματα, να έχει εστιάσει στον αγώνα και τελευταία στιγμή να τον ακυρώνουν.»

Για τον προσεχή αντίπαλό του αναφέρει:

«Ο Μάλιαρης είναι ένας δυνατός αθλητής, αλλά δεν ξέρω πως θα πάει ο αγώνας. Είμαι πολύ αισιόδοξος, από εκεί και πέρα όλα θα φανούν μέσα στο ρινγκ. Από τα βίντεο στο διαδίκτυο παίρνεις μόνο μια ιδέα του αντιπάλου σου. Όλα όμως φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς και θα δούμε την έκβαση του αγώνα. Είμαι αισιόδοξος πάντως.»

Ο ίδιος ασχολείται πολλές ώρες καθημερινά με την πρωϊνή εργασία του. Πως συνδυάζεται αυτό με προπονήσεις;

«Με την δουλειά μου ασχολούμαι πολλές ώρες . Εστιάζω σε αυτή καθημερινά, την αγαπώ και με κουράζει κυρίως πνευματικά. Έτσι οι αγώνες και οι καθημερινές προπονήσεις μου έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, διότι είναι σαν να κάνεις δύο δουλειές. Δεν είναι εύκολα να τα συνδυάζεις.

Παρόλα αυτά μου δίνει ενέργεια και ζωή και δεν θα μπορούσα να φανταστώ το εαυτό μου μου τα επόμενα χρόνια, τρία τουλάχιστον, να μην παίζω και αγώνες. Αυτό μου δίνει ζωή, με ανανεώνει και με κρατά μικρό.»

Κλείνοντας προσκαλεί τον κόσμο στους αγώνες, λέγοντας:

«Θέλω όλους τους φίλους μου από Αθήνα να έρθουν να με στηρίξουν, όπως και κάποια άτομα από Θεσσαλονίκη. Πιστεύω η κάρτα του κ. Περγιάλη είναι πολύ δυνατή, θα δείτε φανταστικούς αγώνες , όπως και ο δικός μας με τον Μάλιαρη θα έχει πολύ ξύλο με πολύ δυνατά χτυπήματα μιας και είναι στα βαριά κιλά!»


nick drossos seminars

 

 

warrior spirit 2 banner

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ