Γιατί όλοι οι πρωταθλητές του UFC τρώνε νοκ άουτ όταν παίζουν στο ‘ONE FC’;

demetrious johnson eddie alvarez 5299

Ο CEO του ‘ONE FC’ o Chatri Sityodtong, αναφέρθηκε για το τι συμβαίνει και οι πρωταθλητές του UFC όλοι δέχοναι νοκ άουτ όταν αγωνίζονται στο κλουβί του κορυφαίου ασιατικού promotion το οποίο και διευθύνει.

banner new 233

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο άλλοτε lightweight πρωταθλητής Eddie Alvarez έχασε με ΚΟ από τον Ρώσο Timofey Nastyukhin, καθώς και πρόσφατα ο άλλοτε flyweight champion, ο Demetrious Johnson ηττήθηκε με ΚΟ από τον Adriano Moraes.

Ο CEO λέει χαρακτηριστικά:

«Είχαμε στο ρόστερ μας αρκετούς πρωταθλητές του UFC.

Υπογράψαμε τον Demetrious Johnson που ήταν ο πρωταθλητής του UFC με τις περισσότερες υπερασπίσεις τίτλων στην ιστορία του promotion.

Είχαμε τον Eddie Alvarez. Είχαμε τον Sage Northcutt.

Πολλούς αθλητές του UFC και όλοι βγήκαν νοκ άουτ. Οι φανς ξετρελάθηκαν. Στην Αμερική το UFC θεωρείται το καλύτερο, σωστά; Και μετά έρχονται εδώ και όλοι βγαίνουν νοκ άουτ, κυριολεκτικά νοκ άουτ.

Όλοι τους είναι φοβεροί μαχητές. Παραμένουν οι καλύτεροι του κόσμου. Δεν λέω πως δεν είναι. Είναι. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ σκληρό άθλημα και οι διαφορές είναι πολύ μικρές σαν μια τρίχα από το κεφάλι.

Οι καλύτεροι βρίσκονται στα ONE και UFC. Όταν πας από το ένα promotion στο άλλο, ένα δέκατο του δευτερολέπτου μπορεί να είναι η αρκετό ώστε να βγεις νοκ άουτ.»

jiutopia afisa 5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ