Όλοι είπαν πως ο Νίκος Τζώτζος κέρδισε, αλλά μέτρησε η έδρα σε 5γυρο πόλεμο με Lirim Ahmeti στην Αυστρία!

Ακόμα μία ματσάρα έκανε απόψε στην Αυστρία ο Νίκος Τζώτζος αντιμετωπίζοντας τον πολύ έμπειρο αυστριακοαναθρεμένο Αλβανό Lirim Ahmeti στο πλαίσιο του ‘Vendetta 29’.

sumo hellas banner

Ο αγώνας κρίθηκε στον έξτρα πέμπτο γύρο με πλειοψηφική απόφαση υπέρ του Ahmeti.

Αυτό όμως δεν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, διότι όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις (και στην χώρα μας το έχουμε δει να γίνεται αυτό), η έδρα έπαιξε τον ρόλο της και το αποτέλεσμα δόθηκε στον Ahmeti που έπαιζε μπροστά στο κοινό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ufight.gr ο αντίπαλος του Τζώτζου μετά την ανακοίνωση της απόφασης του είπε πως το ματς κανονικά ήταν του Τζώτζου, αλλά η αναμέτρηση γινόταν μέσα στην έδρα του…

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως κινήθηκε και ο διοργανωτής που παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Τζώτζου τονίζοντας στην ελληνική πλευρά πως ο Ahmeti είναι γέννημα θρέμα της περιοχής εκεί.

Στον πέμπτο γύρο ο Τζώτζος ξεκίνησε πολύ καλά παίρνοντας τα απαραίτητα σημεία και μόνο προς το τέλος κάπως ο Ahmeti πήρε εντυπώσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν άξιζε τον γύρο.

Το ufight.gr την Δευτέρα θα αναρτήσει τον αγώνα Τζώτζου – Ahmeti.

Σε κάθε περίπτωση ο Έλληνας κικμπόξερ για ακόμα μια φορά μας έκανε πραγματικά υπερήφανους με την αγωνιστική του στάση εντός και εκτός κλουβιού, αφού αποδέχτηκε το αποτέλεσμα κατανοώντας πως υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις αγώνων που η έδρα του αντιπάλου οδηγεί σε άδικο αποτέλεσμα.

Ο μαχητής του Κώστα Τζώτζου και του ‘ΑΣ Κραταιός’ είναι κορυφαίος στα 80 κιλά στην χώρα μας και φορτώνοντας τέτοιες εμπειρίες με τόσο δυνατούς αντιπάλους μόνο να εξελίσσεται όλο και περισσότερο μπορεί. Η αναμέτρηση κλείστηκε και αυτή για τον Έλληνα fighter από τον πολύπειρο Γιώργο Περγιάλη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ