Οι δυναμίτες Μανώλης Ρουσσάκης και Ανδρέας Μπιμπάι σε… ξεκαθάρισμα 30 Μαΐου στο «Road to MTGP» !

rousakis bibai 15

Το Road to Muay Thai GP φορτώνει στην κάρτα του ακόμα μια μάχη που θα ανεβάσει το θερμόμετρο της κόντρας και της έντασης στο πρώτο αποκλειστικά online διεθνές μαχητικό event που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην Αθήνα στις 30 Μαΐου.

banner new 233

Ο Παύλος Καπώνης φέρνει αντιμέτωπους τους Μανώλη Ρουσσάκη και Αντρέα Μπιμπάι, δύο μαχητές που τα δίνουν όλα κάθε φορά για την επικράτηση.

Ο Ρουσσάκης, είναι μαχητής του ‘Lions Camp’ και του Γιώργου Σενεκίδη με δυνατές εμπειρίες σε εγχώριες διοργανώσεις, που έχει και εικόνες από το εξωτερικό μιας και τον έχουμε δει στο SuperKombat. Στο παρελθόν έχει παίξει στο ρινγκ του ‘Muay Thai GP’ και ο ζήλος του να χτυπηθεί ξανά γερά μέσα στα σχοινιά σίγουρα είναι μεγάλος και αναμένεται να τον διαπιστώσουμε στις 30 του Μάη.

Εκεί θα βρει απέναντι τον Ανδρέα Μπιμπάι που προπονείται πλέον στο ‘Elite Fight Club’ του Γιώργου Περγιάλη. Είναι σκληροτράχηλος fighter, ψυχωμένος, που διεκδικεί με πείσμα απόλυτα την νίκη. Αναμένονταν να τον δούμε να αγωνίζεται στην Πράγα τον Απρίλιο στο ‘Road to ONE FC’, και το σίγουρο είναι πως και αυτός ανυπομονεί ξανά να δώσει σκληρή μάχη σώμα με σώμα. Έχει ξεχωρίσει επίσης με τις εμφανίσεις του στο ‘MTGP’ γι’ αυτό και άλλωστε θα έχουμε ένα πρώτης τάξεως ξεκαθάρισμα με τον Ρουσσάκη.

Αγωνία, δύναμη, και υψηλή τεχνική θα παρουσιαστούν στις οθόνες των θεατών της κορυφαίας διοργάνωσης από αυτούς τους top αθλητές.

Όλες οι μάχες θα μεταδοθούν διαδικτυακά αποκλειστικά και μόνο, και μπορείτε να αγοράσετε τώρα ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας στο παρακάτω link :

https://www.muaythairevolution.com/en/producto/mtgp-athens/

ΑΦΙΣΑ

rousakis bibai 16

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ