Ο Tito Ortiz εξηγεί γιατί είναι εναντίον της χρήσης μάσκας και του εμβολίου στην πανδημία!

O Τito Ortiz, ο θρύλος του ΜΜΑ, εδώ και 18 μέρες έχει εκλεγεί σε πολιτειακή θέση στο Huntington Beach υποστηρίζοντας θέσεις του Donald Trump.

Ο ίδιος είναι κατά της χρήσης μάσκας την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και επίσης είναι από αυτούς που υποστηρίζουν πως ο πληθυσμός δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο για την καταπολέμηση του covid-19.

Αυτές οι θέσεις του έχουν κάνει πολλούς στην περιοχή να εκρήγνυνται εναντίον του ακόμα και έξω στο δρόμο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ένας πολίτης τον προσεγγίζει κάνοντάς του έντονες ερωτήσεις, ενώ τον προκαλεί κιόλας λέγοντάς του αν έχασε τα λογικά του από τότε που τον έβγαλε νοκ άουτ ο Chuck Liddell.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την θέση του ενάντια στην χρήση μάσκας ως εξής:

«Φορώντας μάσκας πέφτουν τα επίπεδα οξυγόνου που απαιτούνται από την αμερικανική κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος από τα χαμηλά επίπεδα αέρα κατά τις εισπνοές», έγραψε ο Ortiz σε έγγραφο ως απάντηση για τις ‘ανησυχίες’ των υπαλλήλων του δημαρχείου για την μη χρήση μάσκας στην εργασία.

Ακόμα για τον εμβολιασμό είπε:

«Δεν πρόκειται να κάνω αυτό το εμβόλιο για τον κορωνοϊό – με τίποτα! Εκείνοι που μιλούν για προεπιλογή και επιλογή των σωμάτων μας, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι λένε πως πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Να πάνε στο διάολο! Δεν θα γίνει!»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ