Ο πατέρας του Teofimo Lopez υποβιβάζει την νίκη Lomachenko με Nakatani : «Εμείς τον στείλαμε νοσοκομείο…!»

Ο Teofimo Lopez Sr, πατέρας και προπονητής του Teofimo Lopez, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του περασμένο Σαββάτου, εκεί όπου ο Vasyl Lomachenko επέστρεψε στην ενεργό δράση διαλύοντας σε 10 γύρους τον Ιάπωνα Masayoshi Nakatani.

banner new 233

Ο συγκεκριμένος ήταν ένας πυγμάχος που τον είχε κερδίσει και ο γιος του ο Teofimo Lopez jr το 2019.

Στις δηλώσεις του ο Lopez Sr, αν και παραδέχεται πως ο Ουκρανός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, εντούτοις τονίζει πως ο Nakatani δεν ήταν τόσο καλός, όπως απέναντι στον γιο του.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

«Ήταν υπέροχη εμφάνιση. Ήταν απίστευτος.

Όμως πρέπει να πω σε όλους σας το εξής. Ο Lomachenko δεν έπαιξε με τον ίδιο Nakatani με τον οποίο αγωνιστήκαμε εμείς.

Εμείς στείλαμε τον Nakatani νοσοκομείο για περίπου έναν χρόνο και μισό, οπότε και σχεδόν σκεφτόταν να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Εάν όμως η ομάδα του Lomachenko θέλει να το ξαναπάμε, μπορεί να γίνει αυτό μετά τον αγώνα του με τον Kambosos.

Ήδη το έχω πει αυτό στον Bob Arum. Ο γιος μου όμως κάνει αυτό που θέλει. Πάντως στα δικά μου μάτια η ρεβάνς με τον Lomachenko είναι εξαιρετικά ελκυστική.

Μπορούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά από αυτό το ματς και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο δείχνοντάς τους πως πράγματι ο γιος μου είναι ο καλύτερος μαχητής στον κόσμο.

Αλλά αλήθεια ο Lomachenko τα πήγε πολύ καλά με τον Nakatani. Το είχα πει στις συνεντέυξεις του πως θα τον σκότωνε κάνοντας εναλλαγές γωνιών. Οι προβλέψεις μου πέφτουν πάντα μέσα γιατί ξέρω πυγμαχία.

Ο Nakatani δεν είναι γρήγορος πυγμάχος, είναι πολύ ψηλός, πολύ μακρύς και εάν έχεις απέναντι έναν πυγμάχο που μπορεί να τρυπώσει από διαφορετικές πλευρές, τότε θα σε διαλύσει. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Lomachenko 100% πολύ καλά.

Πολλοί αμφισβήτησαν το μαχητικό στυλ του Lomachenko μετά την ήττα από τον γιο μου. Όμως ο Loma δεν ήταν ποτέ εύκολος και ο γιος μου «τα χρειάστηκε» απέναντί του στον 9ο και 10ο γύρο. Αυτοί ήταν και οι μόνοι γύροι που τον είδα να κοπιάζει και λιγάκι. Αυτοί είναι οι μοναδικοί γύροι που του έδωσα.

Eάν θέλει την ρεβάνς πάμε να την κάνουμε. Και αυτή την φορά θα είναι εύκολο νοκ άουτ, γιατί στο ξεκίνημα του ματς θα επιχειρήσει να αντεπιτεθεί σφοδρά στον Teofimo.

O γιος μου ήδη ξέρει τις κινήσεις του και πως να τον κερδίσει. Αυτό το έχει ο γιος μου, θυμάται το στυλ κάθε αντιπάλου. Εάν σε κερδίσει την πρώτη φορά, μετά η δεύτερη θα είναι χειρότερη.»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ