Ο Ντάνα Γουάιτ στο πλευρό του Τζο Ρόγκαν : «Υπάρχουν φάρμακα που μας τα κρύβουν!» (βίντεο)

Στην συνέντευξη τύπου του ‘UFC Vegas 46’, ο Ντάνα Γουάιτ πήρε το μέρος του Τζο Ρόγκαν στο ζήτημα που προέκυψε όταν 200 ιατροί υπέγραψαν υπόμνημα εναντίον σχετικά με την διάδοση ψευδών ειδήσεων αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Ο Γουάιτ, που ο ίδιος πέρασε τον κόβιντ, ανέφερε χαρακτηριστικά :

«Υπάρχουν στα αλήθεια αυτοί οι γιατροί; Εγώ ξέρω πως από την στιγμή που εγώ βγήκα και είπα δημόσια τι έκανα για να απαλογώ από τον κόβιντ, είναι πλέον σχεδόν αδύνατον να βρεις μονοκλωνικά αντισώματα.

Το έχουν κάνει έτσι ώστε να μην μπορείς να τα αποκτήσεις. Ένα φάρμακο το οποίο δουλεύει απόλυτα, ματς το κρατούν μακριά.

Δεν θέλω να πολιτικοποιήσω το θέμα πάρα πολύ και να μπω σε όλα αυτά τα σκ@τ@, όμως η ιβερμεκτίνη και τα μονοκλωνικά αντιβιωτικά βρίσκονται στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα ξαφνικά δεν μπορείς να τα βρεις για να σωθούν ζωές, οι γιατροί δεν στα δίνουν.

Όταν εγώ είχα κόβιντ λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Βέγκας, έκανα απλά ένα τηλεφώνημα και τα είχα. Και δεν είναι ότι μου τα έδωσαν επειδή είμαι πλούσιος. Ο καθένας μπορούσε να τα έχει εκείνη την περίοδο. Τώρα ο Ρόγκαν μιλά για αυτό.

Είναι αηδιαστικό. Είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω αντιμετωπίσει στην ζωή μου. Δεν μιλάμε για ναρκωτικά που είναι σε πειραματικό στάδιο. Αυτά υπήρχαν στην αγορά. Ο τύπος που ανακάλυψε την ιβερμεκτίνη κέρδισε Νόμπελ.»

Ο Ντάνα Γουάιτ δεν κάνει λάθος που λέει πως τώρα τα μονοκλωνικά αντισώματα βρίσκονται δύσκολα, αλλά δεν υπάρχει κάποια συνομωσία εδώ. Το θέμα είναι πως δύο από τα τρεις θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα απέναντι στον κόβιντ-19 δεν δουλεύουν στην μετάλλαξη Όμικρον.

Σύμφωνα με τους New York Times, η αμερικανική κυβέρνηση έχει συνάψει συμφωνίες με δύο εταιρείες ώστε να διοχετευθούν στην αγορά 300.000 θεραπείες με τα μονοκλωνικά αντισώματα που δουλεύουν.

Επιπλέον μέσα στο 2022 είναι δύσκολο να βρεις αυτές τις θεραπείες γιατί οι περιπτώσεις μολύνσεων λόγω της Όμικρον είναι πολλαπλάσιες από ότι πέρυσι. Μόνο το Σάββατο στην Αμερική υπάρξαν 848.000 νέες μολύνσεις.

Σε ότι αφορά την ιβερμεκτίνη, χρησιμοποιούνταν ως αντιπαρασατικό και δεν υπάρχουν επαρκείς έρευνες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά της έναντι της κόβιντ.

Μετά τα σχόλια του Ντάνα Γουάιτ, ο ρεπόρτερ του Kevin Iole ρώτησε τον πρόεδρο του UFC : «Είστε γιατρός;»

Εκείνος απάντησε χαμογελώντας:

«Νάτο, μόλις ήρθε! Όχι, δεν είμαι. Αλλά τα πήρα αυτά τα δύο πράγματα και δούλεψαν για μένα ώστε να γίνω καλά. Επομένως γιατί να μην μπορούν να τα πάρουν και άλλοι άνθρωποι;»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ