Ο Logan Paul απαντά στον ‘Canelo’ Alvarez : «Είσαι ξινός γιατί εσύ έχασες από τον Mayweather!»

Πριν λίγες μέρες ο Saul ‘Canelo’ Alvarez κατέκρινε το γεγονός πως ο Floyd Mayweather jr θα κάνει εκθεσειακού επιπέδου πυγμαχικό αγώνα με τον Logan Paul.

Ο YouTuber όπως ήταν αναμενόμενο απάντησε στον Μεξικάνο πυγμάχο.

Ας θυμηθούμε αρχικά τι είπε ο Canelo :

«Ξέρετε πως όλο αυτό έχει να κάνει με το χρήμα.

Δεν νομίζω πως θα συμφωνούσαμε να δίνεται άδεια σε μπασκετμπολίστες και YouTubers να πυγμαχούν έτσι.

Δεν θέλω να ασκήσω κριτική στα αδέρφια Paul. Αυτό είναι ένα άθλημα με μεγάλο ρίσκο και όταν ανεβαίνεις στο ρινγκ ρισκάρεις πολύ.

Δεν θα έκανα αναμέτρηση με αυτούς.

Αλήθεια πιστεύω πως αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού και έχει ως βάση του μόνο το χρήμα. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος τώρα σε άλλα πρότζεκτ.

Έχω άλλες δουλειές και μόνο θα προσκαλούσα κάποιον από αυτούς σε ένα σπάρινγκ, ώστε να καταλάβουν επακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Για αληθινούς μαχητές, οι προκλήσεις τους δείχνουν έλλειψη σεβασμού.»

Σε αυτά τώρα ο Logan Paul απαντά ως εξής:

«Νομίζω πως αυτός είναι ο τύπος που τον έπιασαν δύο φορές να κάνει χρήση στεροειδών.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για άτομα που δείχνουν ασέβεια στην πυγμαχία, τότε να πούμε για εκείνον τον τύπο που δεν έπαιξε σύμφωνα με τους κανόνες

Αισθάνομαι πως η έλλειψη σεβασμού προέρχεται από ένα άτομο που έφτυσε στους ηθικούς κανόνες του αθλήματος. Αυτό με στεναχωρεί.

Άντε γ@μ… ! Ξίνισε νομίζω γιατί εγώ έχω μια ευκαιρία να κερδίσω τον Mayweather, ενώ εκείνος απέτυχε στην δική του ευκαιρία. Αυτή είναι η μόνη του ήττα.

Απλά και μόνο επειδή προσπαθούμε να κάνουμε ένα υπέροχο σόου και να ρίξουμε δουλειά σε αυτό, δεν σημαίνει πως αυτό πρέπει να το κατακρίνει κανείς. Τι στα κομμάτια, φίλε;»

O Logan Paul αναφέρεται εδώ στα δύο θετικά αντιντόπινγκ τεστ του ‘Canelo’ το 2018 στην απαγορευμένη ουσία κλενβουτερόλη που λαμβάνεται για το κόψιμο κιλών. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Μεξικάνος να αποπεμφθεί για 6 μήνες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ