«Ο κοσμάκης καταπίνει αμάσητα τις δικαιολογίες του McGregor για την ήττα – Οι μαχητές όμως ξέρουν…»

Μιλώντας στην εκπομπή ‘Fight Nation’ του SiriusXM ο Anthony Smith τοποθετήθηκε αναφορικά με την αναμέτρηση του Conor McGregor με τον Dustin Poirier.

banner new 233

Kυριότερα στάθηκε στην δικαιολογία που πρoέβαλε ο McGregor τις προηγούμενες μέρες πως ήταν τραυματισμένος στον αστράγαλο και γι’ αυτό έσπασε το ποδί του στο ματς δίχως να μπορέσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Smith είπε χαρακτηριστικά:

«Όποιος χάνει έχει και μια δικαιολογία. Είναι κάτι καινούριο για τον Conor να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Δεν είμαι ο τύπος που λέει δικαιολογίες, αλλά στον κύκλο μου όλοι οι φίλοι μου ξέρουν τι γίνεται. Γνωρίζουν τι παίζει πριν και μετά.

Για παράδειγμα γνώριζαν πως στο ματς με τον Glover Teixeira μπήκα έχοντας σπασμένο το χέρι μου και ποτέ δεν είπα τίποτα για αυτό γιατί δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία! Πιθανότατα και ο Glover να είχε σπάσει το χέρι του. Όλοι είμαστε τραυματισμένοι.

Μπαίνοντας στην αναμέτρηση με τον Jimmy Crute –και το αποκαλύπτω αυτό επειδή κέρδισα-, το πόδι μου ήταν διαλυμένο, εντελώς διαλυμένο. Δεν μπορούσα να ρίξω ένα λάκτισμα σχεδόν σε όλο το προπονητικό camp. Είχα ένα πραγματικά τεράστιο αιμάτωμα και είμαι τυχερός που η Αθλητική Επιτροπή δεν το πρόσεξε γιατί αλλιώς δεν είμαι σίγουρος πως θα με άφηναν καν να αγωνιστώ. Το θέμα όλου αυτού είναι πως όλοι λίγο-πολύ έχουμε τραυματισμούς. Το άθλημα είναι πολύ σκληρό και τα ματς είναι το πιο εύκολο κομμάτι. Το δυσκολότερο είναι τα προπονητικά camps όπου προσπαθείς να είσαι όσο λιγότερο τραυματίας γίνεται.

Θα έλεγα πως ο Conor δεν ήταν περισσότερο τραυματίας από τον Dustin μπαίνοντας σε αυτό το ματς.

Δεν λέω πως ο Conor δεν ήταν χτυπημένος ή πως τα πόδια του δεν τον ενοχλούσαν ή ότι το καλάμι δεν είχε κατάγματα, αλλά δεν ήταν περισσότερο τραυματίας από τον Dustin.

Αυτή είναι η άποψή μου από αθλητική σκοπιά.

Είναι εύκολο ένας φαν ή κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί με το άθλημα να πει ‘ω, ήταν χτυπημένος’.

Όλοι πονάμε. Ο καθένας μας ξεχωριστά κάθε φορά που δίνουμε ματς. Κανείς δεν μπορεί να πει πως μπαίνει σε ένα ματς στο 100%.

Οπότε για μένα οι δικαιολογίες του είναι άκυρες.

Στον κοσμάκη αυτά που λέει βγάζουν νόημα, ο κόσμος τα καταπίνει αμάσητα, αλλά ο McGregor γνωρίζει πως σε όλους εμάς τους μαχητές, αυτά που λέει δεν περνάνε.

Αυτά είναι για τον κοσμάκη, αυτούς που αγοράζουν τα pay-per-view κτλ. Αυτούς προσπαθεί να πείσει, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να πείσει ποτέ εμάς.»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ