Ο Γρηγόρης Μάλλιος ξεκαθαρίζει για το ματσάρισμα Ριτζάκη – Παπαδόπουλου!

Είναι εφικτό να δούμε αυτή την στιγμή μια επαγγελματική αναμέτρηση Παπαδόπουλου – Ριτζάκη; Ναι ή όχι και γιατί;

Διαβάστε όσα μας ανέφερε ο Γρηγόρης Μάλλιος, προπονητής του Στέλιου Παπαδόπουλου, αποκλειστικά στο ufight.gr :

«Εκτιμώ αφάνταστα τον Θοδωρή Ριτζάκη, είναι από τους ανθρώπους με τους οποίους θέλω να συναναστρέφομαι και να συνεργάζομαι, εκπληκτικό παιδί με μοναδικό ήθος.

Επίσης τον σέβομαι και ως αθλητή, έχει κάνει πολλά πράγματα στην ερασιτεχνική πυγμαχία, αλλά εδώ δεν είναι ερασιτεχνικό μποξ.

Αν έχει συνηθίσει να παίζει αγώνες και να μην πληρώνετε αυτό δεν αφορά εμάς, την δική μου ομάδα και τον Στέλιο Παπαδόπουλο. Ο Στέλιος Παπαδόπουλος έχει ένα συγκεκριμένο ποσό που παίρνει, ακόμα και στα εκτός Ελλάδος παιχνίδια του με συγκεκριμένο μίνιμουμ ποσό.

Είναι ένας παίχτης που έχει επαγγελματικό ρεκόρ 12-0 και που έχει έναν τίτλο στην WBU. Eίναι συγκεκριμένο το κασέ του, αν και δεν είναι υπέρογκο, είναι σε πολύ νορμάλ πλαίσια.

Οπότε εάν ο Στέλιος πληρωθεί σωστά παίζει με τον οποιονδήποτε. Από την άλλη, τον να μην πληρωθεί και να παίξει με τον Θοδωρή δεν του προσφέρει απολύτως τίποτα γιατί είναι πολύ χαμηλά στα rankings και δεν προσφέρει βαθμούς στον Στέλιο αν τον κερδίσει.

Ο Θοδωρής έχει προκαλέσει και τον (Florian) Marku, αλλά δεν είναι ένα παιχνίδι που θα επέλεγε μία ομάδα ώστε να ανεβάσει τον αθλητή της. Δεν προσφέρει τίποτα ένα τέτοιο ματσάρισμα, αντιθέτως στον Θοδωρή θα προσέφερε πάρα πολλά ώστε να ανέβει πολλές θέσεις. Για εμάς όμως δεν είναι ένα βήμα μπροστά, είναι βήμα πίσω. Και δεν είμαστε σε αυτή την διάθεση, να τα βάλουμε κάτω να παίξουμε για να δούμε ποιος είναι ο πιο δυνατός. Δεν μας απασχολεί. Το βλέπουμε όλο με επαγγελματική ματιά.

Ο Στέλιος σε λίγο καιρό θα παίξει ένα μεγάλο παιχνίδι μέχρι τον Μάιο σε ότι έχει να κάνει με την κάρτα στην οποία θα αγωνιστεί. Και αυτό προκειμένου να έχει μετά την ευκαιρία να υπογράψει με κάποιο μεγάλο promotion.

Εάν θέλουν όμως να δουν ποιός είναι ο πιο δυνατός πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε σε ένα γυμναστήριο, να φωνάξουμε και μερικούς δημοσιογράφους ώστε να δούνε τι θα γίνει στο σπάρινγκ. Αυτό, πολύ ευχαρίστως.

Ή να βρεθεί ένας promoter που θα πληρώσει τον Στέλιο, όσο ακριβώς αξίζει, ώστε να παιχτεί αυτό το ματς. Και εγώ θα το ήθελα πολύ. Θα ήταν πολύ ωραίο μεταξύ δύο Ελλήνων. Είμαστε ανοιχτοί σε αυτό, αρκεί να πληρωθούμε.

Επίσης και ο Ανδρέας Κατζουράκης είναι στην super welterweight κατηγορία, εκεί που παίζει ο Ριτζάκης. Θα μπορούσε ο Ριτζάκης να πει να παίξει και με τον Κατζουράκη. Όμως αυτό δεν γίνεται, γιατί δεν είναι βήμα μπροστά για τον Ανδρέα να κάνει ένα τέτοιο ματς με τον Θοδωρή. Είναι αλλού, έχει υπογράψει σε μεγάλο μάνατζμεντ, έχει μεγάλο προπονητή και πάει να κάνει παιχνίδια που θα τον ανεβάσουν.

Και εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε στην καριέρα του Στέλιου τώρα, μιας και έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού σπασίματος των δύο δαχτύλων του πριν από ενάμησι χρόνο, ενώ μετά είχαμε και τον κορωνοϊό, και τα πράγματα δεν βοήθησαν. Τώρα όμως έρχονται μεγάλα πράγματα!

Για να επανέλθω, για να παίξει ο Κατζουράκης με έναν παίχτη που έχει ένα τέτοιο ρεκόρ και χωρίς να είναι ψηλά στις κατατάξεις, ο μόνος λόγος και το μόνο κίνητρο θα ήταν τα χρήματα. Προσωπικά κοιτάω οι αθλητές μου να αμοίβονται για αυτό που αξίζουν.

Αν ο Στέλιος πληρωθεί κανονικά τότε να μας πούνε ώρα, μέρα και που…

Επίσης ο Θοδωρής έχει παίξει 6 αγώνες, με 4 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Και από αυτές τις 4 νίκες, τις 3 τις έχει κάνει με τον ίδιο αντίπαλο. Η επαγγελματική πυγμαχία δεν λειτουργεί έτσι. Ας παίξει έξω αγώνες, να χτίσει ένα ρεκόρ και τότε βεβαίως να παίξουμε.

Επομένως αυτή την στιγμή για να βγούμε από το πλάνο μας, από την πορεία που έχουμε χαράξει και που είναι να υπογράψουμε σε μεγάλο promotion, ώστε να ριχτούμε ξανά στις μάχες, θα πρέπει κάποιος να μας πληρώσει τα σωστά χρήματα γιατί δεν υπάρχει άλλο κίνητρο για εμάς.

Και αν θέλουν να δουν απλά ποιος είναι ο πιο δυνατός, μπορούνε να κλείσουνε ένα σπάρινγκ.»

Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για την Πυγμαχία

στο ufight.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ