Ο Γιάννης Μπούκης επιστρέφει με εκρηκτική μάχη στο ‘Gods of War 14’ απέναντι στον κορυφαίο Πορτογάλο Sandro Guerreiro!

Ο κορυφαίος Έλληνας κικμπόξερ, ο Γιάννης Μπούκης, κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του 4 Δεκεμβρίου στο ρινγκ στην διοργάνωση του ‘Gods of War 14’ με μια εκρηκτική αναμέτρηση απέναντι σε πρωταθλητή Πορτογαλίας.

thumbnail 900x130p Banner

Συγκεκριμένα ο μαχητής του Στέλιου Πολίτη και του ‘Zen Fighting Club’ θα βρει απέναντί του τον Sandro Guerreiro που προέρχεται από την top ομάδα της χώρας του και προπονητή τον θρυλικό Jiao Tiago Santos Silva.

O Μπούκης στο ισχυρό βιογραφικό του διαθέτει 3 Παγκόσμιους τίτλους στην WKU, 3 Διηπειρωτικούς σε ISKA & WLF, καθώς έχει παίξει main event σε σπουδαία promotions όπως αυτά των ‘Bellator Kickboxing’ και WLF στην Κίνα με μερικούς από τους καλύτερους μαχητές της γενιάς του στον κόσμο.

Αυτή η μεγάλη μάχη, όπως και το σύνολο των main fights στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα μεταδοθούν αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση :

«Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την ανακοίνωση του main event μιας ακόμα εκρηκτικής κάρτας αγώνων του GOWXIV !

Ο κορυφαίος Έλληνας kickboxer Γιάννης Μπούκης αθλητής του Στέλιου Πολίτη και του Zen fighting Club με 3x Παγκόσμιους Επαγγελματικούς Τίτλους WKU, 3x Διηπειρωτικούς Τίτλους ISKA & WLF που έχει αγωνιστεί στο main event του Bellator & στο main event στην Κίνα του WLF επανέρχεται στην Ελλάδα και το GODS OF WAR ώστε να μπει ξανά το νερό στο αυλάκι!

Ο αντίπαλος του δε θα μπορούσε παρά να είναι ένας σπουδαίος μαχητής που έρχεται από την Πορτογαλία ο Sandro Guerreiro από την ισχυρότερη ομάδα kick / Thai boxing με σημαντικές νίκες και παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις ενώ ο προπονητής του είναι ο Jiao Tiago Santos Silva θρυλικός προπονητής σε Βραζιλία και Πορτογαλία με πολλούς Παγκόσμιους τίτλους.

Μια Τιτανομαχία στην αρένα των Θεών του Πολέμου στα 70kg με όρους Κ-1!

Φωτιά στο ρινγκ του GOWXIV με τους τυχερούς που θα είναι 4 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά να εξαφανίζουν σταδιακά τα εισιτήρια που αναμένεται να εξαντληθούν!

Να θυμίσουμε τα main fights θα μεταδοθούν αποκλειστικά στην CosmoteTv ενώ να ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τη στήριξη τον Δήμου Αμαρουσίου!»

sumo hellas banner

thumbnail 900x130p Banner

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ