Ο Floyd Mayweather jr αναμένεται να κάνει ακόμα περισσότερα ματς μετά τον Logan Paul !

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Floyd Mayweather jr φέρεται πως θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση αγωνιζόμενος και σε άλλους μάχες πέρα από την επερχόμενη αναμέτρηση του στο πυγμαχικό ματς επίδειξης εναντίον του YouTuber Logan Paul στις 28 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε πως ο super star της πυγμαχίας μετά την «συνταξιοδότηση» του ανέβηκε στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον Conor Mcgregor το 2017 , ενώ το 2018 αγωνίστηκε επίσημα για τελευταία φορά εναντίον του Tenshin Nasukawa στην Ιαπωνία.

Η μάχη με τον Paul διοργανώνεται από την εταιρία Fanmio, της οποίας ο ιδρυτής και CEO Solomon Engel δήλωσε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον του Floyd, αλλά μπορώ να σας πω πως υπάρχουν συζητήσεις πέρα από την επερχόμενη μάχη με τον Logan Paul.

Οπότε ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλοι αγώνες του μελλοντικά, αλλά είναι νωρίς να το πούμε αυτό με σιγουριά. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε στην πυγμαχία, αλλά εν τέλει ο ίδιος είναι αυτός που καθορίζει το μέλλον του .

Ο Floyd είναι πολύ ενθουσιασμένος για την αναμέτρηση με τον Logan Paul. Βλέπει μεγάλες ευκαιρίες εδώ, και δίχως να θέλω να μιλήσω εκ μέρους του, πιστεύω ότι όλοι αισθανόμαστε πως αυτή μπορεί να μια ιστορική μάχη σε πολλά επίπεδα.

Άλλωστε με οποιονδήποτε και αν αναμετράται ο Floyd τραβάει τα βλέμματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πιθανοί αντίπαλοι για μετέπειτα, όμως δεν θέλω να πω ονόματα τώρα.

Πιστεύω πως είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με τον ίδιο τον Floyd και όσους εμπλέκονται, προτού πούμε οτιδήποτε για τις αναμετρήσεις αυτές.»

Αναφερόμενος στην εταιρία του πρόσθεσε:

«Η Fanmio είναι μια νέα εταιρία στον τομέα της πυγμαχίας. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά και ήδη δουλεύουμε σε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Υπάρχουν σίγουρα άλλοι μεγάλοι αθλητές με τους οποίους συζητάμε και οργανώνουμε αγώνες που ελπίζουμε να γίνουν τον επόμενο χρόνο.

Ακολουθούμε μια μη παραδοσιακή προσέγγιση, που σημαίνει ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους πιο συναρπαστικούς αγώνες – που θα φέρουν εκατομμύρια PPV. Έχουμε μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα ματς που θα έρθουν.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ