Ο Dustin Poirier δάγκωσε εκδικητικά τα δάχτυλα του Michael Chandler : «Το ευχαριστήθηκα…»

Στην διάρκεια συνέντευξης με τον Ariel Helwani, ο Dustin Poirer επιβεβαίωσε πως δάγκωσε τα δάχτυλα του Michael Chandler σε μια προσπάθεια να ‘εκδικηθεί’ τον αντίπαλό του στο πλαίσιο της μάχης τους στο ‘UFC 281’ το περασμένο Σάββατο στο Madison Square Garden.

thumbnail 900x130p Banner

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δάγκωσα πολύ άσχημα και δυνατά τα δάχτυλά του. Όμως φορούσα το μασελάκι και έτσι μόνο το κάτω δόντι μου μπόρεσε να τον δαγκώσει.

Δεν προσπάθησε καν να κουνήσει τα δάχτυλά του από το δάγκωμα για να τα βγάλει….

Εκείνη την στιγμή την ώρα που τον δάγκωνα στα δάχτυλα αναλογίστηκα ‘μα, τί στο καλό κάνω εδώ;’ !

Αντιλήφθηκα τι έκανα στην πραγματικότητα. Ευχαριστήθηκα που τον δάγκωσα, όμως το έκανα ενστικτωδώς.»

Αυτή η κίνηση από τον Poirier δεν έγινε τυχαία, μιας και ο ίδιος σημείωσε πως στα μέσα του αγώνα ο Chandler έβαλε τα δικά του δάχτυλα μέσα στο στόμα του για να καταφέρει να πετύχει έναν πνιγμό.

Ο ‘The Diamond’ που θυμίζουμε στον 3ο γύρο τάπαρε με δικό του πνιγμό τον Chandler, είπε για αυτή την κίνηση του αντιπάλου του :

«Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι αυτό που είναι. Και είμαι σίγουρος πως δεν σχεδίαζε να το κάνει αυτό. Όμως την στιγμή που τα αίματα είναι στα κόκκινα, εκεί παίζεις για την ζωή σου φίλε.

Ακριβώς αυτό έγινε και όταν τον δάγκωσα εγώ. Δεν είχα σκοπό να το κάνω αυτό από πριν. Και ξαφνικά σκεφτόμουνα ‘αλήθεια το κάνω εγώ τώρα αυτό! Είναι πόλεμος, είναι μάχη. Πράγματα συμβαίνουν εκεί μέσα, πρέπει να το παραδεχτούμε.»

sumo hellas banner

thumbnail 900x130p Banner

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ