Ο Dana White λέει πως η Amanda Nunes θα έριχνε σε κώμα τον Jake Paul!

O Dana White για ακόμα μια φορά επιτέθηκε στους YouTubers, τους Jake και Logan Paul, που «το παίζουν» πυγμάχοι και προκαλούν πραγματικούς μαχητές αριστερά και δεξιά με μόνο στόχο να βγάλουν λεφτά.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, σχετικά με τους αγώνες τους, είναι ‘ποιός νοιάζεται’;

Κανείς από αυτούς τους δύο τύπους δεν μπορεί να αγωνιστεί. Όλο αυτό είναι ένα δικό τους τέχνασμα.

Όπως είπα σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, υπάρχει μια αγορά για αυτό που κάνουν. Εάν ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος να ξοδεύει τα χρήματά του βλέποντας αυτές τις βλακείες, δεν ξέρω τι να σας πω. Καλή τους τύχη.

Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο για το τι κάνει αυτός ο τύπος. Προσπαθεί να βγάλει μερικά λεφτά και έτσι κάνει το κομμάτι του. Υπάρχει κόσμος που θέλει να δώσει λεφτά σε κάτι τέτοιο, εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.»

Σχετικά με την πρόταση που είχε κάνει να βάλει την Amanda Nunes να παίξει με τον Jake Paul, πρόταση την οποία ο δημοφιλής YouTuber αρνήθηκε, είπε:

«Η Amanda Nunes θα έβγαζε νοκ άουτ αυτό το παιδί. Ο τύπος λέει πως ‘δεν θα παίξει ποτέ με γυναίκα’, και καλά θα κάνει. Δεν θα έπρεπε να το κάνει γιατί θα τον έριχνε σε κώμα.

Αυτός ο τύπος είναι σαν ένα από αυτά τα παιδάκια που συναντάς στον δρόμο. Είναι τυχερός που υπάρχει πανδημία. Λέει ανοησίες για πραγματικό κόσμο – αληθινό κόσμο που θα μπορούσε να συναντήσει ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο και τέτοια πράγματα.

Δεν είναι πραγματικός τύπος. Είναι ένα παιδάκι από το YouTube.»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ