Ο Χρήστος Τσιριμώκος νικά πλειοψηφικά τον Στέφανο Μπαγλατσάκο σε παλικαρίσια μάχη… κόλαση! (BINTEO)

Χρήστος Τσιριμώκος και Στέφανος Μπαγλατσάκος έδωσαν μια κολασμένη και παλικαρίσια μάχη σώμα με σώμα στο main event του ‘Hall of Champions 6’ και δίδαξαν αθλητικό ήθος.

Είχαμε καιρό να δούμε ένα πραγματικά εγχώριο ντέρμπι kick boxing που να εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη και ο κόσμος απέδειξε πόσο πολύ διψούσε για ένα τέτοιο θέαμα γεμίζοντας ασφυκτικά από την αρχή μέχρι το τέλος το ‘The Core Sports Center’ στο Περιστέρι.

Τσιριμώκος και Μπαγλατσάκος για τρεις γύρους τα έδωσαν όλα. Πάλεψαν μέχρι την τελευταία ικμάδα της δύναμής τους για την επικράτηση.

Όπως αναμένονταν ο Τσιριμώκος μπήκε εξαιρετικά δυναμικά στο ματς με τον Μπαγλατσάκο να κρατά και να αντεπιτίθεται. Δυναμικό το κάθε χτύπημα, δε χαρίστηκε ο ένας στον άλλο σε κανένα σημείο του γύρου.

Ο ίδιος ασταμάτητος ρυθμός και στο δεύτερο τρίλεπτο με τον Τσιριμώκο όμως να πετυχαίνει ένα καθοριστικό νοκ ντάουν με γυριστό δεξί.

Ο Μπαγλατσάκος σηκώθηκε ξεπερνώντας την ζάλη ενός χτυπήματος που ο Τσιριμώκος εμφανώς είχε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις του, μιας και το επιχείρησε κατ’ επανάληψη σε διαφορετικά σημεία της αναμέτρησης.

Μέχρι το τέλος του γύρου ο αγώνας συνεχίστηκε να παίζεται χτύπημα με χτύπημα ξεσηκώνοντας το κοινό που με κραυγές και φωνές τα έδινε όλα δημιουργώντας ένα συγκλονιστικό άκρως αθλητικό κλίμα από αυτά που θέλεις να ζήσεις και να είσαι μέρος του.

Κάπως έτσι το πάθος των Τσιριμώκου – Μπαγλατσάκου παρέμενε άσβεστο παρά την μεγάλη φθορά που δημιουργούσε ο ένας στον άλλο με τα χτυπήματα.

Στον τρίτο γύρο η κούραση έκανε την εμφάνισή της με τον Μπαγλατσάκο να εμφανίζεται να έχει περισσότερες δυνάμεις και τον Τσιριμώκο να κρατά. Ήταν τέτοια η ενέργεια μέσα στον χώρο που είμαστε σίγουροι πως πολλά χτυπήματα από ένα σημείο και μετά έβγαιναν μέσα από την ψυχή των μαχητών .

Στο τέλος ο Τσιριμώκος από την πλειοψηφία των κριτών σε ένα πραγματικά κοντινό παιχνίδι πήρε την νίκη.

Σίγουρα όταν κάτι είναι πλειοψηφικό, υπάρχει η συζήτηση για το εάν θα μπορούσε να δοθεί και έξτρα γύρος στο ματς. Εμείς ως φανατικοί των μαχητικών σπορ θα θέλαμε πολλούς έξτρα γύρους σε αυτό το συγκλονιστικό παιχνίδι, όμως πάντα σε τέτοιες επίσημες μαχητικές βραδιές τον τελικό λόγο τον έχουν οι κριτές.

Εκεί που εμείς θέλουμε ουσιαστικά να σταθούμε είναι σε αυτά τα δύο παλικάρια που με το πάθος για αυτό που κάνουν, το ήθος και την αθλητικότητά τους αποτελούν παράδειγμα. Αυτό βέβαια προέρχεται και μέσα από τις ομάδες τους, το ‘Kritikos Camp’ με τον Νίκο Κρητικό για τον Τσιριμώκο και το ‘Mallios Team Athens’ με τον Γρηγόρη Μάλλιο για τον Στέφανο Μπαγλατσάκο.

Όλο το μέλλον είναι μπροστά τους και ανυπομονούμε για τους επόμενους αγώνες τους είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος.

Δείτε τους, απολαύστε τους, χειροκροτήστε τους στην διοργάνωση του Ανδρέα Καλύμνιου :

gif ufight fightsports 1

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ