Ο αντίπαλος για Παύλο Κοχλιαρίδη στο πρώτο μεγάλο ξεκαθάρισμα του ‘Road to ONE’ της Αρμενίας

O Παύλος Κοχλιαρίδης, που ανήκει στο ‘οπλοστάσιο’ μαχητών του ‘Gods of War’ του Στέλιου Πολίτη, στις 25 Φεβρουαρίου θα δώσει την εναρκτήρια μεγάλη μάχη του στο ‘Road to ONE’ .

new banner sumo hellenic federation

Στο Yerevan της Αρμενίας ο δυνατός Έλληνας fighter κάνει τον προημιτελικό του αγώνα με στόχο να περάσει στα ημιτελικά, ερχόμενος έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ που δίνει ως έπαθλο το promotion στο πλαίσιο του Super Heavyweight τουρνουά μαζί και με συμβόλαιο στο ‘ONE Championship’.

Αντίπαλός του θα είναι ο Αρμένης Vahan Yeghiazaryan ο οποίος αποτελεί και το μεγάλο όνομα της χώρας στην κατηγορία των βαριών κιλών.

Ένας σκληρός μαχητής που θα αγωνιστεί όπως και ο Παύλος για τη νίκη και το μεγάλο συμβόλαιο.

Το ματς πραγματοποιείται με επαγγελματικούς όρους Κ-1 και ο νικητής μαζί και με το άλλο ζευγάρι που θα αγωνιστεί την ίδια μέρα προκρίνονται στην επόμενη διοργάνωση που θα αποφασιστεί από το ONE CHAMPIONSHIP αν θα είναι σε 2 φάσεις ή σε μια, δηλαδή μαζί τουρνουά 4 man winner ή ημιτελικός και τελικός σε δύο shows.

Η καρδιά του Ελληνικού kickboxing χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ στις γροθιές του Κοχλιαρίδη που σίγουρα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό!

Δείτε την αφίσα :

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ