Ο Anthony ‘Rumble’ Johnson επιστρέφει στο κλουβί 3 χρόνια μετά στο ‘Bellator MMA’!

O πρόεδρος του ‘Bellator MMA’, o Scott Coker, ανακοίνωσε πως υπέγραψε τον Anthony ‘Rumble’ Johnson, τον άλλοτε μαχητή του UFC.

O 36χρονος σήμερα Johnson είχε παίξει 7 παιχνίδια στο οκτάγωνο έχοντας ρεκόρ 5-2, αλλά αποφάσισε στα 34 του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έπειτα από την ήττα από τον Daniel Cormier με υποταγή από οπίσθιο πνιγμό.

Έκτοτε άρχισε τα βάρη, έγινε τεράστιος σωματικά, αλλά μετά από λίγο καιρό έδειχνε διατεθιμένος να επιστρέψει στο ΜΜΑ.

Και ενώ πολλοί υπέθεταν πως θα γυρνούσε «στον τόπο του εγκλήματος» στο UFC, εντούτοις εκείνος τελικά δελεάστηκε από το ‘Bellator’.

O Scott Coker ανέφερε για τον ‘Rumble’:

«Έχω ενθουσιαστεί που τον έχουμε μαζί μας γιατί πάντα κάνει ενδιαφέροντες αγώνες. Ποτέ δεν τον έχω δει σε ένα βαρετό ματς.

Πότε έπαιξε τελευταία φορά; Πριν δύο ή τρία χρόνια; Νομίζω πως τώρα θα δούμε έναν πλήρως διαφορετικό AJ. Το μαχητικό του στυλ όμως πάντα το σεβόμουν και απολάμβανα να το παρακολουθώ.

Όταν παίρνεις έναν μαχητή αυτής της ποιότητας και τον βάζεις στην δικής μας light heavyweight κατηγορία των 205 pounds, τότε την κάνεις την καλύτερη στον κόσμο.

Ανυπομονώ να τον ματσάρω σε αυτά τα κιλά και να δώσει γερές μάχες.

Βλέποντάς τον σε φωτογραφίες νομίζω θα είναι άνετα στα 205 pounds. Αλλά εάν θέλει να πάει και στην βαριά κατηγορία, τότε θα του δώσουμε και αυτή την ευκαιρία. Όμως στα 205 έχουμε ήδη μερικά θαυμάσια ματσαρίσματα για αυτόν.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ