Νίκος Ντόπι : Ρίχνεται στην μάχη δίχως δεύτερη σκέψη με τον Ιταλό Μασίμι την Κυριακή στο ‘Muay Thai GP’ !

Ο Νίκος Ντόπι , ένας από τους πιο δυνατούς αθλητές στον Σύλλογο Diamond Camp με προπονητή τον Παύλο Καπώνη, συμπληρώνει την τριπλέτα μαχητών από την Ελλάδα που θα αγωνιστούν στο πρώτο μεγάλο event του ‘Road to Muay Thai Grand Prix’ που λαμβάνει χώρα στην γειτονική Ιταλία αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

banner new 233

Ο Ντόπι δέχτηκε την πρόταση να παίξει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό μαχητικό show τελευταία στιγμή και δίχως δεύτερη σκέψη είπε το ‘Ναι’ για να βάλει γάντια στο event.

Όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε περίοδο προετοιμασίας και έτσι η απόφαση να μπει στην μάχη τον βρίσκει σε μια καλή κατάσταση για τον ίδιο.

Ο Μασίμι, φυσικά, έμπειρος αθλητής θα παίζει μπροστά στο κοινό του και αυτό ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας για τον Ντόπι που όμως διαθέτει εκείνα τα δυνατά ματς στο βιογραφικό του που του παρέχουν τις απαραίτητες μαχητικές εικόνες ώστε το δικό του χέρι στο τέλος να σηκωθεί ψηλά.

Ο Ντόπι έχει ξεχωρίσει στις διοργανώσεις του ‘MTGP’ και γι’ αυτό άλλωστε και είναι ο αθλητής που δέχτηκε και αυτή την πρόταση για το ματς.

Θυμίζουμε στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον ο Βαγγέλης Τζωρζής αντιμετωπίζει τον Ιταλό Riccardo Ramadori, ενώ ο Μάριος Ντάπι μάχεται με τον Ορσίνι.

Τα Ελληνο-Ιταλικά ματσαρίσματα έγιναν με την συνδρομή του Πάνου Καλαμπαλίκη που είναι και χρόνια φίλος με τον Ιταλό διοργανωτή Gianluca Colonnese.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ