Νεύρα από Conor McGregor : Aκυρώνει το τρίτο ματς με Dustin Poirier !

conor mcgregor dustin poirier 9542

Απρόσμενη τροπή παίρνει ο τρίτος αγώνας του Conor McGregor με τον Dustin Poirier που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Ιουλίου.

banner new 233

Ο Ιρλανδός φαίνεται ότι νευρίασε υπερβολικά με την σημερινή κατηγορία από πλευράς Poirier πως δεν έχει καταβάλει τις 500.000 δολλάρια στο ίδρυμα του ‘The Good Fight Foundation’, όπως είχε υποσχεθεί ο ‘Notorious’ πως θα κάνει μετά την διεξαγωγή του ‘UFC 257’ τον Ιανουάριο.

O McGregor υποστήριξε πως δεν κατέβαλλε τα λεφτά διότι δεν δόθηκαν σαφής διευκρινήσεις από την πλευρά του ‘The Diamond’ για το που θα πάνε τα χρήματα εφόσον καταβληθούν.

Ο Poirier άφησε μετέπειτα να εννοηθεί πως μέσα από το τρίτο ματς και τα πολλά λεφτά που θα πάρει για αυτό απέναντι στον McGregor, ουσιαστικά θα ρεφάρει τα χρήματα που δεν δόθηκαν στην δωρεά.

Αυτά τα λόγια δεν άρεσαν καθόλου στον ‘Notorious που τώρα λέει πως ακυρώνει τον αγώνα και πως στις 10 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με άλλο αντίπαλο.

Συγκεκριμένα ο McGregor έγραψε:

«Την πάτησες βλάχε. Γιατί γνέφεις με τα αυτιά σου; Το μυαλό σου είναι νεκρό βλάχε. 500.000 δολλάρια δίχως να έχεις κανένα πλάνο.

Ναι, κράτα γέρα, ηλίθιε.

Πρέπει να είσαι νέος στα λεφτά.

Παρεπιπτόντως το ματς ακυρώνεται.

Θα παίξω με κάποιον άλλο στις 10 του μηνός.

Καλή τύχη με το παλιό σου συμβόλαιο μικρέ.»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ