Μπουχτισμένος Conor McGregor : «Ο Poirier θα πληρώσει για αυτά που είπε!»

Μιλώντας σε live του Instagram ο Conor McGregor απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το τρίτο επερχόμενο ματς με τον Dustin Poirier το προσεχές Σάββατο 10 Ιουλίου.

banner new 233

Ο ‘Notorious’ τόνισε πως όλο αυτό το διάστημα ήταν στο γυμναστήριο και δούλευε ακολουθώντας αυστηρό πρόγραμμα, ενώ εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τις τελευταίες δηλώσεις του Poirier.

Σε αυτές ο ‘Diamond’ ανέφερε :

«Ο McGregor είπε πως όποιος πάει πρώτος το ματς με takedown στο έδαφος είναι βλάκας. Όμως εδώ είναι μικτές πολεμικές τέχνες. Είναι όλα μέσα. Μου βρωμάει τέρμα ανασφάλεια αυτή η δήλωσή του.»

Διαβάστε όσα ανταπαντά τώρα ο McGregor :

«Θα του δώσω ένα καλό λάκτισμα στο κεφάλι. Πολλά όπλα θα έρθουν στο προσκήνιο στον αγώνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλει μικτές πολεμικές τέχνες; Θα το έχει.

Όλο αυτόν τον καιρό ήμουν απασχολημένος δουλεύοντας. Πλήρη συγκέντρωση στον στόχο και στο ΜΜΑ. Το μόνο που έκανα ήταν μικτές πολεμικές τέχνες και είμαι έτοιμος να δώσω show.

Μπείτε στο YouTube και δείτε πόσες συνεντεύξεις έδωσα. Πολύ λίγες σε σχέση με το παρελθόν. Και αυτό διότι έχω μια δουλειά να κάνω. Έτσι αισθάνομαι για αυτό που έρχεται.

Τώρα τελευταία μιλάει πολύ (o Poirier). Θα πληρώσει για αυτό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θα είναι ωραίο αυτό που έρχεται.»

Διαβάστε ακόμα:

O Conor McGregor κάνει σκιαμαχία στον δρόμο μπροστά σε λαοθάλλασα (βίντεο)

Firas Zahabi : «Ο Nate Diaz θα κέρδιζε το 99% των μαχητών σε ματς δίχως χρονικό όριο!»

Σπαρτιατικό νοκ άουτ… ‘This is Sparta’! (βίντεο)

jiutopia afisa 5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ