Στο Μεξικό με Avni Yildirim η επόμενη μάχη του ‘Canelo’ Alvarez!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της WBC Mauricio Sulaiman, ο Saul “Canelo” Alvarez τον ενημέρωσε πως θα υπερασπιστεί τον νεοαποκτηθέντα τίτλο του στην super middleweight κατηγορία στην WBC στις αρχές του 2021 απέναντι στον Avni Yildirim.

Η μάχη τους είναι πιθανόν να διεξαχθεί στην πατρίδα του Μεξικανού superstar εναντίον ενός σχετικά ακίνδυνου αθλητή, όπως είναι ο υποχρεωτικός διεκδικητής της ζώνης του Yildirim.

Αυτό δίνει στον Canelo την δυνατότητα να δώσει ένα ματς περισσότερο… επίδειξης μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, δίχως όμως να είναι βέβαιο αν θα επιτραπεί εκεί η παρουσία θεατών.

Θυμίζουμε επίσης πως η ίδια η WBC είχε θέσει ως όρο του αγώνα Canelo-Smith, ο νικητής να βρεθεί μετέπειτα αντιμέτωπος με τον Yildirim που έχει ένα μέτριο βιογραφικό με τον τελευταίο του αγώνα να είναι πριν δύο χρόνια.

Το βλέμμα του Μεξικανού πάντως δεν είναι ιδιαίτερα στραμμένο στην επερχόμενη μάχη με τον Yildirim, μιας και τον Μάιο ενδεχομένως τον περιμένει αναμέτρηση με τον πρωταθλητή της WBO, Bρετανό Billy Joe Saunders. ΄

Ένα ακόμα όνομα που σίγουρα θα αποτελούσε εν δυνάμει απειλή για τον ‘Canelo’ είναι και αυτό του κορυφαίου επίσης στην κατάταξη της WBC, David Benavidez, αλλά ο Μεξικάνος φαίνεται μέσα στην χώρα του πως έχει περισσότερo διάθεση.. για πάρτυ, παρά για μία πιο αμφίρροπη μάχη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ