Μαρίζα Κορογιάννου : Το νέο δυνατό απόκτημα του ‘Diamond Camp’ στο πρώτο «Muay Thai GP» της Ισπανίας 6 Μαρτίου!

Όπως σας γράψαμε πριν λίγες μέρες το πρώτο «Muay Thai Grand Prix» της Ισπανίας που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου θα έχει ελληνική παρουσία και σήμερα έγινε γνωστό το όνομα του αθλητή που θα μας εκπροσωπήσει εκεί.

Για την ακρίβεια είναι η μαχήτρια Μαρίζα Κορογιάννου που πλέον έχει ενταχθεί στο ισχυρό team του ‘Diamond Camp’ του Παύλου Καπώνη που συνεχίζει την παράδοση να συνεργάζεται με κορυφαίες μαχήτριες στην Ελλάδα στον χώρο του Muay Thai!

H Κορογιάννου είναι αήττητη εντός των τειχών έχοντας 4 στις 4 νίκες σε επίσημα ματς και πλέον δείχνει αποφασισμένη να κάνει το πρώτο δυνατό βήμα στο εξωτερικό.

Στην διοργάνωση στην Ισπανία η Κορογιάννου τίθεται αντιμέωπη με την 23χρονη Laura De Blas, μια εξίσου πολύ ισχυρή μαχήτρια που έχει συμμετοχές σε πολλά δυνατά promotions όπως το ‘Yokkao’, το ‘PetrosyanMania’ και άλλα.

Αυτή αναμένεται να είναι το πιο δυνατό ματσάρισμα για την Κορογιάννου ως τώρα που διαθέτει τις περγαμηνές, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας, να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

O Παύλος Καπώνης έχει το μάνατζμεντ της διοργάνωσης και φυσικά καθοδηγεί τους Ισπανούς συναδέλφους του στο πως θα διοργανώσουν το ‘Muay Thai Grand Prix’ με την γνωστή του λάμψη δίνοντάς του παγκόσμια απήχηση.

In this exciting bout two female warrioress will face off in a epic battle. Laura, representing Spain, is an experienced…

Δημοσιεύτηκε από Muay Thai Grand Prix στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ