Μάνατζερ Yildirim : «Ο Canelo είναι καλύτερος από τον Mike Tyson – Δεν τον νικά κανείς στα 76 κιλά!»

canelo yildirim fight 13 77

O Ahmet Oner, μάνατζερ του Avni Yildirim, σοκαρίστηκε με την απόδοση του αθλητή του το περασμένο Σάββατο στο Μαϊάμι απέναντι στον Saul Alvarez.

 

Ο Yildirim δεν μπόρεσε καν να ρίξει σοβαρές γροθιές στην αναμέτρηση με τον ‘Canelo’ , δείχνοντας έτσι μια τεράστια διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους δύο μαχητές.

Ο Οner με δηλώσεις του επισημαίνει τώρα :

«Το ματς τελείωσε και ο κόσμος μας είναι στεναχωρημένος, το καταλαβαίνω. Τέτοια όμως έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Ο Michael Spinks έχασε από τον Mike Tyson στον πρώτο γύρο, ο Max Schmeling ηττήθηκε από τον Joe Louis επίσης στον πρώτο.

Ο Canelo είναι πολύ καλός, είναι σούπερσταρ. Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να τον νικήσει στην κατηγορία. Εάν ήταν πιο μεγαλόσωμος, θα μπορούσε να νικήσει και τον Anthony Joshua. Είναι ένα τέρας. Χτύπησε τον Avni στον τρίτο γύρο και ο αθλητής δεν μπορούσε να αντιδράσει στις ερωτήσεις του προπονητή του στην ανάπαυλα. Έτσι πήραμε την απόφαση να τον σταματήσουμε εκεί. Είναι 29 ετών. Ο Canelo είναι σε άλλη λίγκα.

Ο Canelo είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει μόνο ένας Canelo. Βάλτε του απέναντι τους Jermall Charlo, Dirrell, Billy Joe Saunders, ο Canelo θα τους κερδίσει όλους. Είναι καλύτερος από τον Mike Tyson. Πιο σταθερός. Δεν θα χάσει ποτέ από πυγμάχους μικρότερου βεληνεκούς από αυτόν.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ