Μάνατζερ : «Δεν έδωσαν ματς τίτλου στον Justin Gaethje γιατί το UFC θέλει ο κόσμος να ξεχάσει τον Khabib!»

justin gaethje 39566

Αντί οι νούμερο 1 και νούμερο 2 διεκδικητές της lightweight κατηγορίας Dustin Poirier και Justin Gaethje να αγωνιστούν για τον κενό τίτλο, εντούτοις το UFC έβαλε αντιμέτωπους τους νούμερο 3 και 4, τουτέστιν Charles Oliveira και Michael Chandler στις 15 Μαΐου.

banner new 233

Αυτό σημαίνει πως οι συνθήκες γενικά δεν είναι κανονικές.

Και αν και για τον Dustin Poirier υπάρχει η δικαιολογία πως επιθυμούσε το τρίτο ματς με τον Conor McGregor στις 10 Ιουλίου ώστε να πάρει περισσότερα λεφτά, εντούτοις ένα μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει για τον Gaethje.

Γιατί ο ‘The Highlight’όμως έμεινε στην απ’ έξω;

Ο Ali Abdelaziz, o μάνατζερ του Khabib Nurmagomedov, είχε την παρακάτω γνώμη για αυτό :

«Κανονικά ο Justin θα έπρεπε να αγωνιστεί με τον Michael Chandler. Αυτή ήταν η συζήτηση. Ανακαλύψαμε όμως πως τελικά ο Chandler θα παίξει τελικά με τον Oliveira και το καταλαβαίνω αυτό.

Το UFC θέλει έναν πρωταθλητή που δεν έχει χάσει από τον Khabib. Εάν κάποιος που ηττήθηκε από τον Khabib γίνει πρωταθλητής… τότε χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να κάνεις τον κόσμο να ξεχάσει τον Khabib.

Αυτοί έκαναν την συγκεκριμένη κίνηση και το καταλαβαίνω.»

Θυμίζουμε πως ο Gaethje έχασε με υποταγή από τον ‘The Eagle’ στο UFC 254 τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ ο Poirier ηττήθηκε έναν χρόνο πριν στο UFC 242.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ