Κυριαρχική εμφάνιση και νίκη της Holly Holm με Irene Aldana στο «UFC on ESPN 16»! (vid)

Με κυριαρχική εμφάνιση η Holly Holm ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση με την Irene Aldana στο πλαίσιο του ‘UFC on ESPN 16’.

H Holm ήταν γρήγορη στο ξεκίνημα προσγειώνοντας συνδυασμούς κινούμενη προς τα μπρος, ενώ πέρναγε και χτυπήματα στις αντεπιθέσεις. Η Aldana από την άλλη δεν μπορούσε να περάσει τίποτα ιδιαίτερο, με την Holm να αλλάζει επίπεδα πετυχαίνοντας έτσι και takedown.

Στον δεύτερο γύρο η Aldana βρήκε με γερό δεξί στην αντεπίθεση την Holm που κατάφερε να απορροφήσει την ζημιά και να επανακτήσει τον έλεγχο με δικό της δεξί που πήγε την Aldana προς τα πίσω. Η άλλοτε πρωταθλήτρια κατάφερε ακόμα ένα takedown έχοντας τον έλεγχο από πάνω.

Στον τρίτο γύρο το αριστερό χουκ της Aldana άρχισε να βρίσκει στόχο, με την Holm τότε να φεύγει από την δύσκολη θέση με ένα ακόμα takedown και έλεγχο από πάνω. Από full mount θέση έβγαλε γρήγορες γροθιές που ανάγκασαν την Aldana να καλύπτεται συνεχώς, αλλά με την Μεξικανή να μην παραδίνεται και να επιστρέφει εκ νέου όρθια στα πόδια της.

Στον τέταρτο γύρο η Aldana συνέχισε να προσπαθεί να βρει την ιδανική απόσταση. Η Holm είχε όμως πολύ καλή κίνηση στα πόδια, δυναμικά πλαϊνά λακτίσματα και συνδυασμούς που έκαναν την νεαρή να περνά δύσκολα. Η ‘Preacher’s Daughter’ Holm πέτυχε νέο takedown και περισσότερες γροθιές όταν επέστρεψαν στην όρθια θέση.

Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο η Ηolm συνέχισε ακριβώς στον ίδιο ρυθμό. Στα τελευταία λεπτά προσγείωσε και ένα εξαιρετικό λάκτισμα στο κεφάλι της Aldana.

Δείτε το ματς :

 

 
michalis sioulis seminari 994

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ