Κυριαρχεί το ufight.gr : Άγγιξε 100.000 μοναδικούς αναγνώστες την Παρασκευή 4 Μαρτίου

To ufight.gr και το 2022 είναι με μεγάλη διαφορά το κυρίαρχο site μαχητικών αθλημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο και κάθε μήνα και μέρα πλέον σπάει το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας μετά το άλλο.

Είναι χαρακτηριστικό πως την Παρασκευή 4 Μαρτίου η ιστοσελίδα μας για πρώτη φορά άγγιξε το όριο των 100.000 μοναδικών αναγνωστών μέσα σε μία μόνο μέρα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ‘Google Analytics’.

Τον Φεβρουάριο επίσης για πρώτη φορά το ufight.gr με την μοναδική του εγκυρότητα και ταχύτητα στην πληροφόρηση έκανε ρεκόρ μήνα με κοντά 570.000 μοναδικούς αναγνώστες και 1.267.002 αναγνώσεις σελίδων. Το Ιανουάριο οι αναγνώσεις σελίδων ήταν στο 1.344.220 pageviews.

Η επιλογή να βάλουμε τον μαχητικό αθλητισμό μέσα στην κοινωνία, με άνοιγμα της ειδησεογραφίας σε όλα τα επίπεδα διαδικτυακά, όπως δεν έχει γίνει ποτέ ξανά άλλοτε στην χώρα μας, δικαίωσε την επιλογή μας απόλυτα.

Τα μαχητικά αθλήματα είναι κομμάτι της κοινωνίας, δεν θα είναι περιθωριοποιημένα σπορ και αυτό θα το διεκδικούμε, διότι είναι η μεγάλη μας αγάπη.

Το ufight.gr δεν μιμείται, αλλά πρωτοπορεί, ανοίγει δρόμους και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει έντονα και φέτος.

Ευχαριστούμε για την τεράστια αυτή αποδοχή της δουλειάς μας.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί δεν έχετε δει τίποτα ακόμα..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ – UFIGHT.GR

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – UFIGHT.GR

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ