Κύπελλο Ελλάδος Μουάτάι 17 και 18 Δεκεμβρίου μαζί με διεθνείς αγώνες διεκδίκησης τίτλου ‘WMC Super 4’ σε Βραδιά Επιλέκτων!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), διοργανώνει το Κύπελλο Ελλάδος 2022 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», Βορείου Ηπείρου και Γονατά Στυλιανού, στο Περιστέρι.

thumbnail 900x130p Banner

Το Κύπελλο Ελλάδος 2022, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου, με τις αναμετρήσεις των αθλητών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, να ξεκινούν και τις δύο μέρες, από νωρίς το πρωί.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν οι διεθνείς αγώνες διεκδίκησης τίτλου (WMC super4) σε μία «Βραδιά Επίλεκτων Αθλητών», το Σάββατο στις 20:00, με κορύφωση της διοργάνωσης την αναμέτρηση του Έλληνα αθλητή, Δήμου Ασημακόπουλου με διεθνείς πρωταθλητές.

Σε αυτή τη -γεμάτη δράση- βραδιά, ο Δήμος Ασημακόπουλος, στην κατηγορία των 66,68 κιλών, θα διεκδικήσει τη ζώνη – WMC Super4 Champion- της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Muaythai, απέναντι στους αθλητές: τον Ιταλό Angelo Bernardoni, τον Ισπανό Jose Maria Quevedo Tapia, και τον Κύπριο, Χρήστο Ευγενίου.

Την παρουσίαση της βραδιάς WMC θα κάνει ο κορυφαίος Βρετανός, διεθνής παρουσιαστής, MC Grant Waterman. Το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους φαν των μαχητικών αθλημάτων το Σάββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω Viva.gr, στα παρακάτω link:

Κύπελλο Ελλάδος 2022: https://www.viva.gr/tickets/sportstraining/kypello/

Αγώνες επίλεκτων αθλητών: https://www.viva.gr/tickets/show/wmc-muaythai/

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

sumo hellas banner

thumbnail 900x130p Banner

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ