Κρυ Γκίτσας Θεόδωρος: “Ο αθλητισμός των ερασιτεχνών χρειάζεται στήριξη σε ηθικό επίπεδο και κίνητρο από το Κράτος!”

Κρυ Γκίτσας Θεόδωρος: “Ο αθλητισμός των ερασιτεχνών χρειάζεται στήριξη σε ηθικό επίπεδο και κίνητρο από το Κράτος!”

Διαβάστε την ανάρτηση του Kru Θεόδωρου Γκίτσα σχετικά με το επιτυχημένο ‘Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai’ της IFMA που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου.

Σε πάνω από 20 χρόνια, η Ελλάδα φιλοξένησε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Muaythai με συμμετοχή πάνω από 1.200 αθλητών από 79 χώρες. Ήταν μια ιστορική στιγμή για τον Ελληνικό αθλητισμό.

Προσωπικά, με την πολυετή πείρα μου στο Muay Thai, συγχαίρω όλους για την επιτυχή διοργάνωση. Ήταν από την ιδέα του κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου που υλοποιήθηκε με επιτυχία, χάρη στο έργο του Δ.Σ, του προσωπικού, των εθελοντών, των αθλητών και προπονητών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία του πρωταθλήματος στην Πατρίδα μας.

Ο αθλητισμός είναι πολιτική του κράτους. Ο αθλητής χρειάζεται κίνητρο και στήριξη. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο αγώνες, αλλά μάθημα ζωής. Ας στηρίξουμε τον αθλητισμό και ας προτείνουμε λύσεις για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Κρατική στήριξη, ευθύνη, ανάπτυξη. Αξίες που είναι καίριες για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τον αθλητισμό και τη χώρα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχή διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Muaythai στην Ελλάδα!

Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση

Kru Γκίτσας Θεόδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ