Κωνσταντίνου και Τζεϊρανίδης με Πάγκο πανέτοιμοι για τις μάχες στο Ισραήλ (φωτό)

Πανέτοιμοι είναι οι Κύπριοι μαχητές για τους αγώνες που θα δώσουν σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στο πλαίσιο της διοργάνωσης Fight Night Factory».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ιδιοκτήτης του ‘Global Vale Tudo Sports Academy’, βρέθηκε κανονικά στα κιλά του στην επιστροφή του στους αγώνες με αντίπαλο τον γνωστό αθλητή του Bellator MMA, τον Haim Golazi.

Ο Golazi διαθέτει μαύρη ζώνη στο Brazilian Jiu Jitsu ως μαθητής του Renzo Gracie.

Ο Κωνσταντίνου δήλωσε ότι έχει δεχθεί την πρόταση αυτή γιατί θέλει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προς τους αθλητές του καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό με το ‘μότο’ πως η ηλικία δεν έχει όρια!

Ο ίδιος μετά το staredown με τον Gozali δήλωσε υπερήφανος που άρπαξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Στην ίδια κάρτα μάχονται ο καλύτερος bantamweight MMAer στην Κύπρο, o Δημήτρης Τζεϊρανίδης και ο Πάγκος Αντρέας στην κατηγορία Flyweight.

Ο Χρήστος Νικολάου, ιδιοκτήτης του «Paphos Muay Thai & Mix Martial Arts», που οργάνωσε όλη αυτή την αποστολή, δήλωσε πως θα είναι μια δύσκολη βραδιά για τους μαχητές από την Μεγαλόνησο , όμως οι δυνατότητές τους είναι ικανές για να μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Στην γωνία των μαχητών μας θα βρίσκονται οι προπονητές Νικολάου και Boyan.

gif ufight fightsports 1

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ