Κόνορ ΜακΓκρέγκορ : Οι πιθανοί αντίπαλοι στην επιστροφή του στο οκτάγωνο!

Ο Τζον Κάβανα, ο προπονητής του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ανέφερε τους πιθανούς αντιπάλους για την επιστροφή του Ιρλανδού στο οκτάγωνο μέσα στο 2022.

Ο ‘Notorious’ αναμένεται να ξεκινήσει τα σπάρινγκ ξανά τον προσεχή Απρίλιο.

Ο Κάβανα ανέφερε:

«Θα είμαι ειλικρινής, η τριλογία με τον Νέιτ Ντίαζ είναι πολύ πολύ δελεαστική. Αυτό είναι ένα ματς που μου φέρνει εφιάλτες. Ο τύπος δεν σταματά να έρχεται προς τα μπροστά, είτε είναι τρεις γύροι, είτε είναι πέντε. Είναι όμως μια ιντριγκαδόρικη μάχη. Έχει πολύ πολύ ενδιαφέρον .

Αλλά επίσης και ο Τόνι Φέργκιουσον είναι ένα ματς που δεν συνένη ποτέ και θα μπορούσε τώρα. Θεωρώ ακόμα πως ο Τόνι έχει να προσφέρει πολλά στο άθλημα. Είναι ένας εξαιρετικά ανορθόδοξος στράικερ και γκράπλερ. Το χτίσιμο αυτού του ματς θα ήταν πολύ διασκεδαστικό για τους φανς.

Σε κάθε περίπτωση η κατηγορία σκοτώνει. Έχουμε ακόμα και τον Νταν Χούκερ εδώ, καθώς και τον Νταγκεστανό Ισλάμ Μακχάτσεφ. Κατανοείτε πως μια μάχη απέναντι στον Ισλαμ θα ήταν τρομερή επίσης, για προφανής λόγους. Και επιπλέον έχουμε ως επιλογή και οποιονδήποτε από τους Τσαρλς Ολιβέιρα ή Ντάστιν Πόιριερ κερδίσει την ζώνη αυτό το Σάββατο.

Αδημονώ να δω τον Κόνορ να επιστρέφει πίσω υγιής και να ξεκινά προπονήσεις.»


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ