Κλειδώνει ο αντίπαλος στην επιστροφή Conor McGregor – Αποκάλυψε το όνομα ο Dana White

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Brett Okamoto του ESPN και θα προβληθεί σε μία εβδομάδα, ο Dana White φαίνεται πως πλέον αποκάλυψε οριστικά τον αντίπαλο που θα έχει εντός του 2023 ο Conor McGregor στην επιστροφή του στο οκτάγωνο.

sumo hellas banner

Ο ‘Notorious’ φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, θα αντιμετωπίσει τον Michael Chandler σε μία μάχη δύο εκρηκτικών αγωνιστικών στυλ!

Ο Chandler στο πρόσφατο παρελθόν έχει ζητήσει αναμέτρηση με τον McGregor λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύω πως είμαι ο πιο εύκολος αγώνας που μπορεί να επιλέξει, αλλά είμαι ο αντίπαλος που θα του προσφέρει το μεγαλύτερο ματς.

Επιστρέφοντας στο οκτάγωνο θα κάνει μεγάλα νούμερα πωλήσεων pay-per-view, αλλά παίζοντας μαζί μου θα κάνει ακόμα μεγαλύτερα.

Τον σέβομαι, θα το λάτρευα να τον δω να επιστρέφει πίσω και ενδεχομένως εγώ να είμαι ο αντίπαλός του.»

Ο Dana White προφανώς για να αναφέρει το όνομα του Chandler σε συνέντευξη, αυτό δείχνει πως κάποια συζήτηση έχει γίνει με τον McGregor.

Τώρα το πότε θα μπορεί να παίξει ο Ιρλανδός στο UFC είναι κάτι που μένει να το δούμε. Είτε θα γίνει άμεσα από τον Φεβρουάριο και μετά εφόσον πάρει κάποια εξαίρεση από την USADA, είτε θα πάει από τον Αύγουστο και μετά, αφότου παραμείνει ένα 6μηνο στο σχετικό αντιντόπινγκ πρόγραμμά της.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ