Κανένας σεβασμός : O ‘Canelo’ πάτησε σε 12 γύρους τον λίγο Callum Smith! (βίντεο αγώνα)

Όλοι –εξαιρουμένου του Gennady Golovkin- φαίνονται λίγοι μπροστά στο μεγαλείο του Saul ‘Canelo’ Alvarez που μέσα σε 12 γύρους κατάφερε να κάνει και τον Βρετανό Callum Smith να υποκλιθεί στις ικανότητές τους.

Ο ‘Canelo’ δεν έδειξε να σέβεται καθόλου το υψηλότερο σωματικό μέγεθος του αντιπάλου του, ούτα την δύναμή του, ούτε καν τις ικανότητές τους.

Ο Μεξικάνος από την αρχή του ματς πήγαινε συνεχώς μπροστά και μετά από έναν ράθυμο πρώτο γύρο έκανε τους τρεις επόμενους καθαρά δικούς του.

Με εξαιρετική αίσθηση της απόστασης προσγείωνε μαεστρικά το τζαμπ του, και δεν έχανε την ευκαιρία με άπερκατ σε σώμα και κεφάλι να δίνει ξύλο στον Βρετανό, που όσο και αν «κρύβονταν» πίσω από την άμυνά του, δεν κατάφερνε να μην νιώθει τις επιθέσεις.

Ο Smith προσπάθησε να δείξει σημάδια ζωής στον 5ο και 6ο γύρο γινόμενος πιο επιθετικός και αφήνοντας περισσότερo λυμένα τα χέρια του να ρίχνουν χτυπήματα, αλλά όταν δέχονταν αντεπιθέσεις κατάλαβε πως δεν θα έβγαζε ;oλο το ματς.

Και φαίνεται πως στο τέλος μόνο αυτό τον ένοιαζε, να βγάλει το ματς απέναντι στον θρύλο ‘Canelo’.

Ιδιαίτερα από τον 8ο, 9ο γύρο και μετά ο Μεξικάνος έδειρε κανονικά τον Smith που εμφανώς φαινόταν πολύ κοντά στο να λυγίσει από κάποιο άπερκατ στο σώμα ή το κεφάλι, λόγω της εκρηκτικότητας και της σαφώς μεγαλύτερης δύναμης του μπρατσωμένου στην super middleweight κατηγορία ‘Canelo’.

Mια ξεκάθαρη νίκη με τους κριτές να δίνουν 119-109 , 111-109, 117-111.

Στα στατιστικά στέλος ο Alvarez προσγείωσε στον στόχο συνολικά 209 γροθιές σε 484 προσπάθειες (43%), με τον Smith να αρκείται σε 97 σε σύνολο 536 προσπαθειών (18%)

Αυτή η νίκη δίνει στον ‘Canelo’ εκτός της WBC που ήδη είχε στην κατοχή και τον τιτλο της WBΑ που διατηρούσε στην κατηγορία ο μέχρι εχθές αήττητος Callum Smith.

Δείτε τον αγώνα :

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ