‘Κανέλο’ Άλβαρεζ με Κάλεμπ Πλαντ : Ο αντρικός διάλογος στο τέλος του ματς… συγκινεί τέρμα ! (βίντεο)

Ο ‘Κανέλο’ Άλβαρεζ έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στον κόσμο στα 76 κιλά μετά το νοκ άουτ που σημειώσε το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Κάλεμπ Πλαντ στον 11ο γύρο (δείτε το ματς εδώ).

grmmaf eom banner

Οι δύο πυγμάχοι λίγους μήνες πριν είχαν ρίξει τις γροθιές του ο ένας στον άλλο κατά την διάρκεια του πρώτου τους staredown.

Αφορμή στάθηκε μία βρισιά από το μέρος του Πλάντ, την οποία ο ‘Κανέλο’ την παρεξήγησε και έτσι του επιτέθηκε.

Μετά τον αγώνα, και αφού όλα είχαν κριθεί ο ‘Κανέλο’ πήγε στην μεριά του Πλαντ και ο διάλογος που ακολουθεί είναι από τα πιο συγκινητικά πράγματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας, που κάνουν το άθλημα να είναι απλά μαγικό.

Δείτε τι είπαν :

‘Canelo’ : «Είσαι ένας καλός μαχητής.»

Caleb Plant : «Είμαι λυπημένος.»

‘Canelo’ : «Μην αισθάνεσαι ντροπή. Είσαι ένας υπέροχος μαχητής, φίλε. Και ζητάω συγνώμη για όλα… αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε άντρες, και είμαστε άνθρωποι. Ζητώ συγνώμη για όλα φίλε μου.»

Caleb Plant : «Μπορώ να πω κάτι; Όταν είπα ‘Motherf***’, δεν θα το έλεγα ποτέ για την μητέρα σου, γιατί εγώ δεν έχω μητέρα. Η μαμά μου πέθανε.»

‘Canelo’ : «Έχεις μια πραγματικά καλή και όμορφη οικογένεια. Είσαι η οικογένειά μου.»

Caleb Plant : «Ήθελα να συνεχίσω την μάχη.»

‘Canelo’ : «Είσαι ένας πολεμιστής, φίλε μου.»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘CANELO’ ALVAREZ 

Αυτό το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ‘Fight School’ στην Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποιείται Σεμινάριο με την ανάλυση του πυγμαχικού στυλ του Saul ‘Canelo’ Alvarez από τον έμπειρο προπονητή πυγμαχίας Γιώργο Τσατσούλα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 ή πάνω στην αφίσα και διαβάστε όλες τις πληροφορίες για να δηλώσετε συμμετοχή!

canelo seminario tsatsoulas 1


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ