Jorge Masvidal : «Οι λόγοι που υποστηρίζω τον Donald Trump είναι…»

jorge masvidal 03

Ο ναι ένθερμος υποστηρικτής του Donald Trump στην Αμερική, κάτι που δεν τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή την παρούσα περίοδο που ο πρόεδρος της χώρας δέχεται δριμεία κριτική για τις πολιτικές που ασκεί.

Εντούτοις ο “Gamebred” δεν νοιάζεται να γίνει αρεστός στον κόσμο λέγοντας και κάνοντας πράγματα που εκείνος θέλει να ακούσει.

Ο ίδιος, με καταγωγή από Κούβα και Περού είναι πολιτικοποιημένος αναφέροντας πως έχει πέσει θύμα ρατσισμού για πολλούς λόγους.

Διαβάστε όσα αναφέρει σε podcast και γνωρίστε τον έτσι καλύτερα :

 «Είμαι ρατσιστής επειδή υποστηρίζω τον Donald Trump; Ο κόσμος θα τολμήσει να το πει αυτό για μένα;

Ξέρετε πόσες φορές με έχουν ρίξει κάτω αστυνομικοί έχοντας το πρόσωπό μου στο τσιμέντο, αν και δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα;

Γιατί κάνω αυτό το ταξίδι από τα 13 μου. Και για κάποιο λόγο, επειδή έχω τατουάζ στο λαιμό μου και Λατινική καταγωγή έχουν μεροληπτήσει εις βάρος μου πολύ περισσότερες φορές από όσες νομίζει ο κόσμος.

Δεν ήμουν πάντα ο Jorge ‘Gamebred’ Masvidal, που τώρα ξαφνικά όλοι με αναγνωρίζετε. Για πολλά πολλά χρόνια κανείς δεν με ήξερε.

Ο Trump έχει κάνει πολλά καλά για την κοινότητά μου. Κατάφερε να φέρει τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργείας για Λατίνους και Μαύρους ανθρώπους, πράγμα που μας δίνει αξιοπρέπεια. Ο κόσμος εργάζεται και βγάζει περισσότερα λεφτά. Τα κενά σε μισθοδοσιες που προέκυψαν στην μεσαία τάξη είναι σε καλό βαθμό. Είναι αριθμοί, είναι γεγονότα.

Ο συγκεκριμένος βοηθά τους ανθρώπους μου. Και εγώ δεν θα πρέπει να του δώσω τα εύσημα για αυτό;

Συμφωνώ με όλες τις πολιτικές του; Σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν. Αλλά τον βλέπω να κάνει περισσότερα καλά στο κομμάτι της ελευθερίας και για την κοινότητα των Λατίνων από ότι έχουν κάνει οι άλλοι καριο@… . Και για την κοινότητα των Μαύρων κατάφερε επίσης τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργείας. Αυτό είναι τεράστιο φιλε, είναι τεράστιο. Ο κόσμος το ξεχνά.»

Δεν ξέρω πολλά από Πολιτική και δεν ξέρω τα πάντα για τον Trump.

Όμως όταν μιλάω στην μαμά μου που ήρθε εδώ από Λατινοαμερικάνικη χώρα, το Περού, μεταναστεύοντας σε αυτά τα μέρη, μου λέει πολλά πράγματα. Και εκείνη δεν είναι αντίθετη με τον Trump. Νιώθει πως πολλά πράγματα που λέει είναι καλά. Άλλα πάλι δεν της αρέσουν καθόλου.

Είναι τρελό στην κοινωνία μας σήμερα αν υποστηρίζεις τον Biden να θεωρείσαι αντιφασίστας ή κάτι άλλο τρελό και αν είσαι με τον Trump να σου λένε πως εισαι κατά των ομοφυλοφίλων και πως μισείς τα πάντα. Βασικά αν εισαι φαν του Trump σε θεωρούν πως μισείς ότι κινείται. Και αυτό είναι τρελό να συμβαίνει στην κοινωνία μας.

Και ο Masvidal συνεχίζει, λέγοντας :

«Εγώ πάντα άκουγα περισσότερο τον γηραιότερο άνθρωπο μέσα στο δωμάτιο, από κάποιον αλητάκο που μόλις βγήκε από το κολέγιο και δεν έχει εμπειρία στην ζωή. Πάντα αυτό το άτομο ήμουν.

Εάν στο δωμάτιο υπάρχει ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής και επίσης ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής που είναι 50 ή 60 ετών, θέλω να ακούσω ιστορίες αυτού λόγω της εμπειρίας του από την ζωή. Καταλαβαίνετει τι λεω;

Παίρνω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ από τους μεγαλύτερους. Και δίνω βάση σε αυτά που έζησαν αυτοί οι άνθρωποι, που δεν τα άκουσαν απλά, που δεν τα διάβασαν κάπου, που δεν τα είδαν απλώς στο YouTube. Ο πατέρας μου τα έζησε. Οι θείοι και οι θείες μου τα βίωσαν πραγματικά.

Είναι πράγματα που ακούω από τότε που ήμουν 7 ετών : με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είμαι πολιτικά διακείμενος να αντιστέκομαι στον κομουνισμό με κάθε κόστος. Και το λέω αυτό 100% μέσα από την καρδιά μου : Δώσε μου θάνατο ή δώσε μου Ελευθερία.

Και αν δεν το πιστεύεις αυτό όπως εγώ, τότε είσαι πρόβλημα στην κοινωνία. Αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια. Εάν δεν θες Ελευθερία και θέλεις να κλέψεις την Ελευθερία άλλων ανθρώπων, είναι κακό κομμάτι της κοινωνίας.»

Διαβάστε ακόμα : 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ