Ηρακλής Μαντζαβίτζε : Η παθιασμένη νίκη με 4 μετρήματα στο ‘Combat Strike 2’ ! (βίντεο)

φωτό από : Athens Boxing Photos

Ορμητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηρακλής Μαντζαβίτζε αγωνιζόμενος απέναντι στον Άντονι Κουντέλσκι στο main event του Combat Strike 2 που πραγματοποιήθηκε στο ‘The Core Sports Center’ στο Περιστέρι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

banner new 233

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το επίσημο βίντεο του ματς μέσα από το κανάλι του Cage Survivor στο YouTube.

Στον πρώτο γύρο ο Μαντζαβίτζε πέτυχε το πρώτο μέτρημα στον αντίπαλό του σε λιγότερο από 30 δεύτερα έπειτα από ένα ισχυρό δεξί που του πέρασε. O Γεωργιανός μαχητής συνέχισε με καταιγισμό χτυπημάτων με αποτέλεσμα λίγα δεύτερα μετά να έχουμε και δεύτερο μέτρημα.

Ο Κουντέλσκι μπόρεσε να κρατηθεί στον αγώνα μέχρι το τέλος του τριλέπτου, ενώ ο Μαντζαβίτζε λίγο πριν το φινάλε του γύρου δέχτηκε επίσημη παρατήρηση.

Στον δεύτερο γύρο ο Μαντζαβίτζε με ακόμα ένα τρομερό δεξί πάνω από την άμυνα του αντιπάλου του πέτυχε το τρίτο σερί μέτρημα. To ματς συνέχισε να είναι σκληρό με τον Κουντέλσκι να είναι κυρίως στην άμυνα και τον Ηρακλή να πάει για το νοκ άουτ με το δεξί του. Στα 30 δεύτερα υπήρξε ακόμα ένα μέτρημα υπέρ του Μαντζαβίτζε με τον Κουντέλσι να επισημαίνει ωστόσο πως το χτύπημα με το δεξί τον βρήκε πίσω από το κεφάλι.

Μετά το δεύτερο καμπανάκι στο ματς ο Άντονι δεν συνέχισε και ο Μαντζαβίτζε πανηγύρισε παθιασμένα αυτή την επικράτηση.

Δείτε τι συνέβη :


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ