Γκερβόντα Ντέιβις : Με ένα χέρι σε ανταγωνιστικό ματς νικά τον Ισαάκ Κρουζ! (βίντεο)

Σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ο Γκερβόντα Ντέιβις δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα νοκ άουτ στο ρεκόρ του απέναντι στον Μεξικανό Ισαάκ Κρουζ, εντούτοις κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από 12 γύρους την Κυριακή το βράδυ ενώπιον 16.000 θεατών στο Λος Άντζελες με ομόφωνη απόφαση.

Ο Ντέιβις (26-0, 24ΚΟ) κέρδισε τον αγώνα με 115-113, 115-113 και 116-112.

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε από νωρίς στο αριστερό του χέρι και αυτό σίγουρα τον επηρέασε στην διάρκεια του ματς. Μάλιστα στον 12ο γύρο χρειάστηκε να παίξει έχοντας μόνο ουσιαστικά το δεξί του χέρι, δίνοντας τζαμπς και κινούμενος στον χώρο με αξιοθαύμαστο τρόπο είναι η αλήθεια.

Ήταν δύσκολο να δώσει κανείς στο τέλος το ματς στον Κρουζ, όμως σίγουρα απέδειξε πως είναι ένας απόλυτα αξιόλογος διεκδικητής των τίτλων στα 72 κιλά. Πήγαινε προς τα μπροστά, δεν έδειχνε φόβο, παρά μόνο σεβασμό στον Ντέιβις βρίσκοντας μερικά καλά χτυπήματα στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Κάθε φορά, όμως, που ο Ντέιβις φόρτωνε σε ταχύτητα, τότε εκεί διαφαίνονταν μια καθαρή διαφορά δυναμικής ανάμεσά τους. Ο Αμερικανός δεν έφτασε κοντά στο νοκ άουτ, αν και το προσπάθησε πολλές φορές με άπερκατ στην αντεπίθεση. Στο μυαλό του είχε σίγουρα το τελείωμα στον Λέο Σάντα Κρουζ το 2020 που ήταν ένα από τα κορυφαία νοκ άουτ της χρονιάς εκείνης.

Ο Ντέιβις μετά το ματς είπε:

«Τραυμάτισα το αριστερό μου χέρι πιθανότατα στον έκτο γύρο, αλλά το ξεπέρασα. Δεν γνωρίζω αν έχει σπάσει. Είναι αυτό που είναι, συμβαίνει στο άθλημα. Ήταν πιο κοντός από μένα με αποτέλεσμα κάποιες γροθιές μου να βρίσκουν από πάνω προς τα κάτω πάνω στο κρανίο του. Ο Κρουζ είναι σίγουρα πολεμιστής. Αν και δεν πήρε απόψε την νίκη, νομίζω πως ένας σταρ γεννήθηκε απόψε εδώ.»

Ο Ντέιβις ανέφερε πως ο επόμενος αγώνας του θα είναι είτε στα 72, είτε στα 76 κιλα με τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο.

Δείτε τι έγινε :

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ