Γκάφα με Eddie Hearn : Αποκάλυψε κατά λάθος τον αντίπαλο του Florian Marku στο ματς τίτλου!

Μια φωτογραφία που ανέβασε ένα φαν στο Twitter στάθηκε αφορμή στο να αποκαλυφθούν τα πλάνα του Eddie Hearn και της Matchroom Boxing μέσα στο καλοκαίρι.

banner new 233

Συγκεκριμένα σχεδιάζονται τρεις διοργανώσεις Fight Camp series στην έπαυλη του promotion .

Ο φαν θέλησε να ευχαριστήσει τον Hearn που του επέτρεψε να τον βγάλει φωτογραφία, αλλά δεν παρατήρησε πως στο χαρτί που είχε μπροστά του ο promoter έγραφε τα ματσαρίσματα για τα 3 επερχόμενα events.

Σε ένα από αυτά, στο δεύτερο κατά σειρά, είναι γραμμένο και το όνομα του Florian Marku και εκεί αντίπαλός του αναφέρεται ο Maxin Prodan.

Ποιος είναι ο Maxin τώρα.

Πρόκειται για αήττητο γεννημένο στην Ουκρανία πυγμάχο που ζει όμως στην Ιταλία και που έχει στην κατοχή του International τίτλο της IBF, τον οποίο κατά τα φαινόμενα θα διεκδικήσει ο ‘TNT’.

Σε 20 αγώνες έχει 19 νίκες και 1 ισοπαλία. Αξίζει να τονίσουμε πως όλα τα ματς που έχει δώσει ως τώρα είναι στην Ιταλία. Τον τίτλο τον έχει στην κατοχή του από το 2019 και τον έχει υπερασπιστεί επιτυχημένα άλλες δύο φορές.

Στο χαρτί επίσης διακρίνεται και το όνομα του Conor Benn που αναμένεται να παίξει με τον Adrian Granados στο πρώτο event. Ξεχωρίζει ακόμα το ματς του Antony Fowler με τον προηγούμενο αντίπαλο του ‘Canelo’, τον Avni Yildirim.

Μένει να δούμε αν τελικά το χαρτί, θα αποβεί αληθινό…

Δείτε αγώνες του Prodan:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ