Γιώργος Πιλίδης : Αποχωρεί από το ‘Survivor’ σύμφωνα με έντονη φημολογία

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης έχει εξαφανιστεί στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δύσκολα πλέον θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

grmmaf banner dromo pros anagnorisi

Στο επεισόδιο (24-01) του Survivor ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο 22χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τηρώντας σιγή ιχθύος για την κατάστασή του.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Happy Day που βρέθηκε καλεσμένος πως «λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης έχει συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ημερήσιων θερμίδων και μοιάζει αδύνατο να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι Ο παίκτης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον ίδιο να μην θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι και γι’ αυτό τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι αποχωρεί από το ριάλιτι…

Μάλιστα, χθες σε γνωστό λογαριασμό στο Instagram υπήρξε ποστάρισμα που μετέφερε την πληροφορία πως ήδη ταξιδεύει για την Ελλάδα!

πηγή : sportdog.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ