Γιάννης Συργγάνης : Ο Καρδιτσιώτης μαχητής του ‘ΑΣ Πολυδάμας’ επιστρέφει στο ‘Submissionism 10’ με Επαμεινώνδα Λιβογιάννη

Ο Γιάννης Συργγάνης, που τα προηγούμενα χρόνια είχε ξεχωρίσει στους αγώνες ΜΜΑ σε εγχώριο επίπεδο, μετά από αρκετό διάστημα επιστρέφει στα μαχητικά show.

banner new 233

Ο αθλητής του ΑΣ Πολυδάμας και του Ταξιάρχη Αρχοντή θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο promotion του ‘Submissionism’ που έρχεται στην Λαμία στις 26 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο ‘Submissionism 10’ θα βρει απέναντί του τον Επαμεινώνδα Λιβογιάννη που έχει έδρα του τον Βόλο και τον Σύλλογο ‘360 Fight Academy’.

O Συργγάνης έχει μεγαλύτερη εμπειρία κυρίως μέσα από τους αγώνες του στις μικτές πολεμικές τέχνες. Το ρεκόρ του στο Sherdog χρονολογείται από το 2013 όταν και στο ντεμπούτο του είχε αντιμετωπίσει τον Αλέξη Σαββίδη στο CFO. Τελευταίος του αγώνα σε κλουβιά ήταν το 2015 όταν και επικράτησε του Χαράλαμπου Ασλανίδη στο ‘Cage Survivor 4’.

Ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του έγραψε :

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές Πολατιδη Γιάγκο και Τσιουτα Κωνσταντίνο για την ευκαιρια να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ελλάδας στον προπονητή μου Αρχοντη Ταξιάρχη και όλη την ομάδα Πολυδάμας που βάζουν τα κορμιά τους κάθε μέρα για να βγει προετοιμασία όπως πρέπει, σας περιμένω όλους εκεί!»

 

 

nikos papanikolaou vs turkey afisa 9

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ